Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πέρασε σβηστά από το Bramall Lane

Πέρασε σβηστά από το Bramall Lane

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη και σημαντικό διπλό για τη Liverpool, η οποία αν και δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης πέρασε με σκορ 0-2 από το Bramall Lane, κερδίζοντας την ουραγό, Sheffield United για την 15η αγωνιστική της Premier League.

Τα τέρματα της αναμέτρησης πέτυχε ο αρχηγός, Virgil van Dijk και ο Dominik Szoboszlai, με οποία οι Reds παραμένουν στην δεύτερη θέση και στο -2 από την κορυφή και την Arsenal.

Α’ Ημίχρονο: Με τους Konate και Gomez να ξεκινούν στην αμυντική γραμμή, τον Endo στη μεσαία και τον Cody Gakpo στην επίθεση παρατάχθηκε η Liverpool στο Bramall Lane.

Με δύο ευκαιρίες του Salah ξεκίνησαν τον αγώνα οι παίκτες του Klopp, με τη Sheffield να έχει ωστόσο μεγαλύτερη ευκαιρία στο 12’ με τετ α τετ του McAtee, έπειτα από λάθος του Joe Gomez στο κέντρο του γηπέδου, με τον Kelleher να αποκρούει.

Οι Reds προσπαθούσαν σιγά σιγά να βρουν ρυθμό στο ματς και βρήκαν την επόμενη τους στιγμή στο 24’ μετά από δύο κεφαλιές και τελευταία του Konate, με τον Foderingham να μπλοκάρει.

Η λύση για τους Reds ήρθε για τρίτο συνεχόμενο ματς από τα πόδια του Trent Alexander-Arnold, με τον αμυντικό των Reds να εκτελεί κόρνερ από τα δεξιά στο 37’ και να βρίσκει τον van Dijk, για να σκοράρει εκείνος με δυνατό μονοκόμματο σουτ για το 0-1!

Επανάληψη του γκολ, αλλά με κεφαλιά λίγο έλειψε να έχουμε στο 40’, αλλά αυτή τη φορά η προσπάθεια του Ολλανδού έφυγε πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο 45ο λεπτό το αδύναμο τελείωμα του Salah κατέληξε στην αγκαλιά του Foderingham, ο οποίος απομάκρυνε σε κόρνερ και το εκτός περιοχής σουτ του Mac Allister στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Β’ Ημίχρονο: Με γκολ σαν εκείνο του van Dijk, αλλά με εκτελεστή τον Salah πλησίασαν οι Reds στο δεύτερο γκολ στο 55’, με τον Foderingham να αποκρούει εντυπωσιακά.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Klopp προχώρησε στην πρώτη του αλλαγή, η οποία ήταν και αναγκαστική, με τον Mac Allister που είχε αποκομίσει χτύπημα από το πρώτο μέρος να μην μπορεί να συνεχίσει και τον Curtis Jones να τον αντικαθιστά, ενώ οι αλλαγές συνεχίστηκαν και στο 67’, όταν οι Salah και Diaz παραχώρησαν τις θέσεις τους, στους Nunez και Elliott.

Η Liverpool είχε τον έλεγχο του ματς καθόλη τη διάρκεια του αγώνα και στο δεύτερο μέρος προσπαθούσε να μην ανεβάσει στροφές, κάνοντας τη δική τους συντήρηση και κρατώντας παράλληλα το υπέρ της σκορ, αφού οι Blades δεν απειλούσαν.

Στο 77’ βρήκαν οι Reds την επόμενη τους μεγάλη ευκαιρία, με τον Trent να βρίσκει αυτη τη φορά με μπαλιά ακριβείας τον Nunez και τον Ουρουγουανό να μην μπορεί όμως να νικήσει τον Foderingham.

Οι Blades έδωσαν ό,τι είχαν στο τελευταίο διάστημα, για να ισοφαρίσουν και είχαν την ευκαιρία τους στο 89’ με τον Archer, ο οποίος δεν μπόρεσε να κάνει το 1-1 από εντός περιοχής θέση.

Η Liverpool στις καθυστερήσεις σφράγισε το διπλό, όταν ο Nunez κέρδισε με τάκλιν στα δεξιά την μπάλα και έπειτα σέντραρε για τον Szoboszlai, ο οποίος ήταν μόνος του και εκτέλεσε ιδανικά για το 0-2.

Liverpool: Kelleher; Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Gomez; Endo, Szoboszlai, Mac Allister (Jones 59′); Salah (Elliott 67′), Gakpo (Gravenberch 86′), Diaz (Nunez 67′)

Επόμενος αγώνας για τους Reds το μεσημέρι του Σαββάτου στην έδρα της Crystal Palace.

Ο Virgil van Dijk εκτελεί τον Foderingham για το 0-1.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com