Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Δεν θα λείψει για μικρό διάστημα ο Matip»

Klopp: «Δεν θα λείψει για μικρό διάστημα ο Matip»

Σοβαρός φαίνεται πως είναι ο τραυματισμός που αποκόμισε ο Joel Matip στο Κυριακάτικο παιχνίδι με τη Fulham, όπως ανέφερε ο Jürgen Klopp, όταν κλήθηκε να μιλήσει για τη δύσκολη συνέχεια που έρχεται για τους Reds.

Ο Γερμανός ερωτηθείς για το τι θα πράξει στη συνέχεια, απάντησε:

“ Την Τετάρτη θα δείξει, δεν ξέρω. Φυσικά είναι πολύ καλύτερο να κερδίσεις ένα παιχνίδι και να πας στο επόμενο παιχνίδι. Επιταχύνει την ανάρρωση, αλλά χάσαμε σήμερα τον Joel. Προφανώς δεν έχουμε ακόμα τις εξετάσεις, δεν τις έχουμε κάνει ακόμη, αλλά μετά από όλα όσα ακούσαμε και μπορούσαμε να δούμε, δεν θα είναι σύντομη απουσία– είναι κάτι άτυχο. ”

“ Αλλά πρέπει απλώς να το ξεπεράσουμε αυτό. Πρέπει να βρίσκεις πάντα συγκεκριμένη διάθεση και νοοτροπία για να μπεις στο επόμενο παιχνίδι και να παλέψεις σε δύσκολες στιγμές και τέτοια πράγματα. ”

“ Δεν νομίζω ότι έχω επαινέσει ποτέ τη Newcastle στο παρελθόν, αλλά την είδα να παίζει χθες το βράδυ και εντυπωσιάστηκα πραγματικά, πρέπει να πω «ουάου». Έπαιξαν την ίδια ομάδα, σχεδόν την ίδια ομάδα όπως στο Παρίσι και ήταν μεγάλος αγώνας. Ναι, δεν ήταν μόνο ένας μεγάλος αγώνας, ήταν εξαιρετικό ποδόσφαιρο, ήταν μια διαφήμιση για το πρέσινγκ και το απευθείας ποδόσφαιρο, πολύ καλό ποδόσφαιρο. ” Εξήγησε ο Klopp.

“ Αλλά είναι δύσκολο για όλους μας, για τους παίκτες και πρέπει να το ξεπεράσουμε και πρέπει να δούμε αν μπορούμε ή πρέπει να κάνουμε αλλαγές και ποιος μπορεί να παίξει ξανά και τέτοια πράγματα. Ναι, να πάμε σε αυτή την περίοδο, που είναι ούτως ή άλλως δύσκολη, με ένα θετικό αποτέλεσμα είναι καλύτερο, αλλά η πραγματική απόφαση για το πώς θα είναι το επόμενο παιχνίδι θα ληφθεί στο Sheffield. ”

Χάνουν και τον Joel Matip οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com