Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δύο γκολ ο Elliott, ένα ο Gakpo με τις εθνικές τους

Δύο γκολ ο Elliott, ένα ο Gakpo με τις εθνικές τους

Καλή μέρα για τους διεθνείς ποδοσφαιριστές της  Liverpool ήταν και η Τρίτη, με τους Harvey Elliott και Cody Gakpo να βρίσκουν μάλιστα δίχτυα.

Αρχικά, ο Wataru Endo ηγήθηκε της εθνικής Ιαπωνίας στην εύκολη νίκη με 0-5 επί της Συρίας, μένοντας στον αγωνιστικό χώρο για 83 λεπτά.

Με την Ολλανδία ξεκίνησε βασικός ο Virgil van Dijk, αγωνιζόμενος για ένα ημίχρονο στο πέρασμα των Oranje με 0-6 από την έδρα του Γιβραλτάρ, με τον Cody Gakpo να σημειώνει με κεφαλιά το τελευταίο γκολ της χώρας του, ελάχιστα λεπτά μετά την είσοδο του στον αγώνα.

Με την U21 της Αγγλίας αγωνίστηκαν ως βασικοί κόντρα στην αντίστοιχη της Βόρειας Ιρλανδίας, τόσο οι Jarell Quansah και Harvey Elliott, όσο και ο Tyler Morton, με τον τελευταίο να ανοίγει μάλιστα το σκορ με σουτ στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Morton εξακολουθεί να ανήκει στους Reds και την φετινή σεζόν αγωνίζεται στη Hull με τη μορφή δανεισμού, έχοντας ήδη καταγράψει 10 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Championship.

Στο δεύτερο μέρος του αγώνα, τη σκυτάλη πήρε ο Harvey Elliott και στο 52’ με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ σημείωσε το 2-0, πριν υπογράψει ο ίδιος και το τελικό 3-0 με εξαιρετικό τελείωμα, έπειτα από ασίστ του Morton στο 80ο λεπτό της συνάντησης στο Goodison Park.

Ο Ben Doak αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι στη λευκή ισοπαλία της Σκωτίας U21 με την αντίστοιχη της Ουγγαρίας και τέλος, ο Caoimhin Kelleher έπαιξε για 45 λεπτά στην ισοπαλία της Ιρλανδίας με αντίπαλο την Νέα Ζηλανδία.

Ο Wataru Endo ήταν βασικός με την Ιαπωνία.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com