Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έτοιμος αναμένεται να είναι ο Erling Halaand για τον αγώνα με τους Reds

Έτοιμος αναμένεται να είναι ο Erling Halaand για τον αγώνα με τους Reds

Σε μια είδηση που δεν θα μας αιφνιδιάσει, ο Erling Haaland φέρεται να είναι έτοιμος να παίξει εναντίον της Liverpool το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, έχοντας υποστεί ένα χτύπημα σε διεθνή αναμέτρηση.

Νωρίτερα αυτό το Σαββατοκύριακο είχε αναφερθεί ότι ο Haaland είχε προστεθεί σε επτά παίκτες της Man City, στη λίστα των αμφίβολων τραυματισμών για τη σαββατιάτικη αναμέτρηση της κορυφής στο Etihad. Ωστόσο, οι οπαδοί της Liverpool δεν βιάστηκαν να αναπτερώσουν τις ελπίδες τους, με τον Pep Guardiola να είναι γνωστός για το γεγονός ότι κατά καιρούς διαστρεβλώνει την αλήθεια όσον αφορά τις ενημερώσεις για τη φυσική κατάσταση πριν από μεγάλα παιχνίδια.

Οι Ederson, Nathan Ake, Mateo Kovacic, Matheus Nunes, Kevin De Bruyne, John Stones και Sergio Gomez λέγεται ότι ήταν μαζί με τον Haaland ως αμφίβολοι για την αναμέτρηση, αλλά οι τελευταίες ενδείξεις λένε ότι το Νο 9 της City θα είναι έτοιμο.

Ο Fabrizio Romano ανέφερε ότι ο τραυματισμός του επιθετικού δεν είναι «σοβαρός» και ότι θα είναι διαθέσιμος για την επίσκεψη της Liverpool. Ο Romano το πρωί της Κυριακής ανέφερε: «Καταλαβαίνω ότι ο τραυματισμός του Erling Haaland δεν είναι σοβαρός και θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι της City με τη Liverpool. Ο Haaland δεν θα ρισκάρει να παίξει εναντίον της Σκωτίας μετά το πρόβλημά του, αλλά θα επιστρέψει κανονικά για τη Man City».

Ο 23χρονος επιθετικός απαλλάχθηκε από το ταξίδι της Νορβηγίας στη Σκωτία, με τον τελευταίο προκριματικό αγώνα του ομίλου Α για το Euro 2024 να είναι ουσιαστικά μια νεκρή αναμέτρηση, αφού δεν κατάφερε να εξασφαλίσει μια θέση στην πρώτη δυάδα.

Ο Haaland λέγεται ότι υπέστη ένα χτύπημα στον αστράγαλο κατά τη διάρκεια της φιλικής νίκης της ομάδας του με 2-0 επί των Νήσων Φερόε την Πέμπτη, ένα χτύπημα που τον είδε να αντικαθίσταται στα μισά του αγώνα.

Η Liverpool θα έχει να αντιμετωπίσει και κάποια δικά της προβλήματα φυσικής κατάστασης, καθώς οι Andy Robertson, Thiago και Stefan Bajcetic συνεχίζουν να νοσηλεύουν μακροχρόνιους τραυματισμούς. Οι Reds είναι πιθανό να είναι σε θέση να καλωσορίσουν τους Curtis Jones, Ryan Gravenberch, Ibrahima Konate και Joe Gomez πίσω στην ομάδα, με τους τέσσερις να έχουν πάει στη διεθνή διακοπή με προβλήματα φυσικής κατάστασης.

Το παιχνίδι του Σαββάτου θα έχει επιπτώσεις στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Premier League, με την ομάδα του Jurgen Klopp να θέλει να μονομαχήσει με τους νικητές της περσινής σεζόν και να διεκδικήσει τον τίτλο.

Έτοιμος αναμένεται να είναι ο Erling Halaand για τον αγώνα με τους Reds
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com