Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Virgil: «Θα χρειαστούμε σταθερότητα στο υπόλοιπο της σεζόν»

Virgil: «Θα χρειαστούμε σταθερότητα στο υπόλοιπο της σεζόν»

Ηγήθηκε της Liverpool και προχθές ο Virgil van Dijk.

Ο αρχηγός της ομάδας, Virgil van Dijk δήλωσε πως για να παραμείνει η Liverpool στη μάχη του τίτλου θα χρειαστεί να διατηρήσει τη σταθερότητα της, να έχει την τύχη με το μέρος της και να αποφύγει τους τραυματισμούς.

Ερωτηθείς αναφορικά με το αν η ομάδα διεκδικεί τον τίτλο, είπε:

“ Πρέπει να δούμε, χρειαζόμαστε λίγη τύχη, δεν χρειαζόμαστε τραυματισμούς και χρειαζόμαστε σταθερότητα. Σε γενικές γραμμές, αυτή τη σεζόν τα πάμε καλά, αλλά η σεζόν δεν κρίνεται τον Νοέμβριο και μπορεί να υπάρξουν τόσες πολλές ανατροπές, όλοι το ξέρουμε αυτό. ”

“ Έχεις όλες αυτές τις φιλοδοξίες, τα όνειρα, τους στόχους πριν από τη σεζόν και θέλεις να αγωνιστείς μέχρι το τέλος σε κάθε διοργάνωση που βρίσκεσαι. Αυτό συμβαίνει σίγουρα στην αρχή της σεζόν και μετά μεγαλώνεις μέσα στη σεζόν. ”

“ Υπάρχουν πολλά ακόμα ματς να παίξουμε. Πηγαίνουμε καλά, αλλά αν δεν είχαμε ένα αποτέλεσμα κόντρα στην Brentford, θα ήμασταν σε αυτή την καθοδική πορεία, γιατί δεν θα είχαμε πάει καλά στη διακοπή. Αλλά τελειώσαμε με ένα θετικό συναίσθημα. ”

Για τη νίκη της Κυριακής πρόσθεσε:

“ Προφανώς έπρεπε να δείξουμε αντίδραση και θέλαμε να δείξουμε αντίδραση. ”

“ Η ισοπαλία [κόντρα στη Luton], ένα πολύ κακό παιχνίδι στη Γαλλία και έπρεπε να αντιμετωπίσουμε πολλούς τραυματισμούς [κόντρα στην Brentford], αλλά νομίζω ότι πήγαμε πολύ καλά και κάναμε καλή απόδοση. ”

“ Αν κρατήσουμε το μηδέν, έχουμε μεγάλες πιθανότητες να κερδίσουμε παιχνίδια με την ποιότητα που έχουμε μπροστά. Για εμάς ως αμυντική τετράδα και τον τερματοφύλακα και το νούμερο έξι, είναι η μεγάλη μας δουλειά. ”

“ Πρέπει να σιγουρευτούμε ότι δεν θα δεχθούμε γκολ. Η Κυριακή ήταν μια καλή μέρα για αυτό και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και να διατηρήσουμε τα πράγματα έτσι. ”

Ο Virgil van Dijk στο Merseyside Derby.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com