Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τσιμίκας: «Δεν έπαιζα καλά το τελευταίο διάστημα»

Τσιμίκας: «Δεν έπαιζα καλά το τελευταίο διάστημα»

Στις καλές εμφανίσεις και στις ασίστ επέστρεψε ο Κώστας Τσιμίκας την Κυριακή κόντρα στην Brentford, τονίζοντας πάντως μετά το τέλος της αναμέτρησης πως το τελευταίο διάστημα δεν αγωνιζόταν καλά.

Ο μπακ αρχικά μίλησε για τον Mo Salah:

“ Για τον Mo, δεν μπορώ να πω τίποτα. Είναι ένας φανταστικός παίκτης και πιο φανταστικός ως άνθρωπος. ”

“ Πάντα προσπαθώ να του ζητάω τα πάντα. Είναι εκεί για μένα, για να με βοηθήσει σε οτιδήποτε συμβεί στη ζωή μου. Τον ευχαριστώ πολύ γιατί σε αυτή την περίοδο προσπάθησε να μου δώσει κίνητρο για να παίξω καλά και να βοηθήσω την ομάδα. ”

“ Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος για όλα αυτά τα γκολ που σκοράρει, πραγματικά το αξίζει. ”

Για τη σημασία της νίκης:

“ Α, αυτή η εμφάνιση ήταν από τις καλύτερες. Ήθελα τόσο πολύ να παίξω καλά, να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει τους τρεις βαθμούς. Για μένα ήταν πολύ σημαντικό γιατί τα προηγούμενα παιχνίδια δεν ήταν τα καλύτερα που έχω παίξει με την ομάδα. Ήθελα λοιπόν μια μικρή στιγμή, μια ασίστ για να βάλω τη φωτιά πάνω μου. Οπότε είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. ”

“ Δεν μπορώ να το περιγράψω. Το προηγούμενο διάστημα δεν ήταν το καλύτερο ποδόσφαιρο που έπαιξα όλα αυτά τα χρόνια με τις ομάδες που ήμουν. Είναι κάτι που δεν μου συνέβη ποτέ. Προσπαθώ πάντα να αποδίδω σε αυτή τη σειρά παιχνιδιών. Ήταν η πρώτη φορά που μου συνέβη, όπως είπα, και ήθελα να είμαι συγκεντρωμένος, απλώς να πιστεύω ότι είμαι καλός παίκτης που είμαι εδώ, ότι ήταν ένα λάθος που έκανα στο προηγούμενο παιχνίδι με την Toulouse και δεν με επηρεάζει. Αυτό έδειξα στον έξω [κόσμο]. ”

“ Ήταν πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα. Προφανώς τώρα πάμε με τις εθνικές μας ομάδες και όταν επιστρέψουμε έχουμε πολύ σημαντικά παιχνίδια. Νομίζω ότι ήταν πολύ, πολύ σημαντικό να χτίσουμε πάνω σε αυτή την απόδοση και αυτό το αποτέλεσμα και μετά πάμε από εδώ. Φυσικά έχουμε ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης. Όλα είναι μπροστά μας και πρέπει να παλέψουμε για αυτά. ” Δήλωσε ο Τσιμίκας.

Ο Κώστας Τσιμίκας επέστρεψε στις θετικές εμφανίσεις.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com