Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έντονο ενδιαφέρον των Κόκκινων για τον Archie Gray

Έντονο ενδιαφέρον των Κόκκινων για τον Archie Gray

Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες που κυκλοφορούν στο Νησί, οι Κόκκινοι πιστεύεται, πως δεν θα διστάσουν να δώσουν 40 εκατομμύρια λίρες για την απόκτηση του 17χρονου Archie Gray της Leeds United, ο οποίος έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων της Premier League.

Ο Gray έχει αναδειχθεί παρά το νεαρό της ηλικίας του στο νεαρό αστέρι της Championship παίζοντας σε όλους τους αγώνες της ομάδας του, εκτός από έναν, από τη στιγμή που έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο στην κατηγορία αυτή.

Ο έφηβος Gray, ο οποίος συγκρίνεται για τον αθλητισμό του και για την ικανότητα του να παίζει τόσο στο κέντρο όσο και στα δεξιά της άμυνας με τον Trent Alexander-Arnold, είχε εμφανιστεί στον πάγκο των αναπληρωματικών της Leeds, εναντίον της Arsenal σε ηλικία 16 χρονών πριν δύο χρόνια σε αγώνα της Premier League.

Από τότε καθιερώθηκε η συνεχής εμφάνιση του στον πάγκο των αναπληρωματικών υπό τις οδηγίες τόσο του Marcelo Bielsa όσο και του Javi Garcia.
Ήταν ο Daniel Farke όμως αυτός που του ‘χάρισε’ το ντεμπούτο του, εμπιστευόμενος τις δυνατότητες του παίκτη.

Θα πρέπει επίσης να θεωρείται δεδομένη η δυσκολία της Leeds United να τον παραχωρήσει, όχι μόνο γιατί αναδείχθηκε από τις Ακαδημίες της ομάδας- στις οποίες μπήκε στην ηλικία των 9 χρόνων, αλλά και γιατί είναι συγγενής του δικού τους θρυλικού παίκτη Eddie Gray.

Με το ενδιαφέρον όμως και άλλων ομάδων της Premier League- στις οποίες συμπεριλαμβάνονται οι Everton και Crystal Palace, μπορεί να μην έχουν πολλές επιλογές.

Από την Leeds United η αξία του παίκτη εκτιμάται μεταξύ 40 και 50 εκατομμυρίων λιρών και με το συμβόλαιο του να λήγει το 2025 είναι πιθανό η διοίκηση της ομάδας να θελήσει τελικά το ερχόμενο καλοκαίρι να αποκτήσει ένα σημαντικό κεφάλαιο παρά να βρεθεί προ απρόοπτων εξελίξεων.

Ο πατέρας του Gray, ο Andy έπαιξε επίσης για τη Leeds πριν μετακινηθεί στη Nottingham Forest κερδίζοντας κατά τη διάρκεια της καριέρας του και δύο συμμετοχές στην Εθνική Σκωτίας. Ο 14χρονος αδελφός του παίκτη θεωρείται επίσης ανερχόμενο αστέρι έχοντας καθιερωθεί ως βασικός στην Under 18s της ομάδας.

Έντονο ενδιαφέρον των Κόκκινων για τον Archie Gray
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com