Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Brentford, Trent και Endo

Ο Klopp για Brentford, Trent και Endo

Ο Jürgen Klopp μετά την ήττα με 3-2 από την Toulouse, αναφέρθηκε στον Κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα κόντρα στην Brentford στο Anfield, στον Wataru Endo και στον Trent Alexander-Arnold.

Ο Γερμανός ερωτηθείς για την Brentford, απάντησε:

“ Υπερ-προκλητικό να παίξεις κόντρα στον Thomas Frank και στην Brentford, για διαφορετικούς λόγους. Τα πάνε πολύ καλά. ”

“ Δεν είμαι σίγουρος ότι είναι 100% ευχαριστημένοι με τη σεζόν, αλλά η απώλεια του Ivan Toney, είναι πραγματικά βάναυση. Αλλά είναι σταθεροί στον πίνακα, αυτό μάλλον θέλει η Brentford– να ξεπεράσει αυτή την κατάσταση και μετά όταν επιστρέψει, να τον χρησιμοποιήσει ξανά. ”

“ Είναι καλά οργανωμένοι. Είχαν μερικά προβλήματα στη σεζόν, θα έλεγα, να συνηθίσουν το παιχνίδι χωρίς τον Ivan, αλλά όταν κοιτάς τον πίνακα είναι στη μέση με μια τάση [να] ανεβαίνουν. ”

“ Είναι καλά οργανωμένοι, εντυπωσιακά στημένα, όλα αυτά τα πράγματα. Πραγματικά επιθετικοί παίκτες, πολύ γρήγοροι, πολύ καλοί στην αντεπίθεση. Αλλάζουν στυλ από καιρό σε καιρό. Αν σε θεωρούν ως ομάδα των έξι κορυφαίων, τότε είναι λίγο πιο αμυντικοί, αν όχι έχουν λίγο περισσότερα κομμάτια κατοχής. ”

“ Είναι πάντα ενδιαφέρον να παίζεις μαζί τους και επίσης δύσκολο. Αλλά είναι στο Anfield και πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε. ” Σημείωσε ο Klopp.

Για την ισοπαλία της περασμένης Κυριακής με τη Luton:

“ Ήμασταν εκεί αλλά δεν ήμασταν πραγματικά εκεί. Η πίεση ψηλά είναι μια παρόρμηση στην πρώτη στιγμή και μετά το τελευταίο βήμα είναι το πιο σημαντικό. Αν είσαι εκεί πρέπει να μπλοκάρεις την μπάλα. ”

“ Είχαμε καταστάσεις όπου ήμασταν με τρεις παίκτες εναντίον ενός, αλλά ο ένας παίκτης της Luton μπορούσε να φύγει. Αυτό δείχνει απλώς ότι το τελευταίο τοις εκατό εκείνη τη νύχτα δεν ήταν εκεί. ”

“ Δεν ξέρω γιατί δεν ήταν εκεί, δεν μπορώ απλώς να πω. Δεν ήταν εκεί. Θα το αλλάξουμε – σίγουρα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για τον τρόπο που θέλουμε να παίξουμε. ”

“ Εκτός αυτού, νομίζω ότι όταν το παρακολουθείς υπάρχει μία ομάδα που θα έπρεπε να είχε κερδίσει το παιχνίδι, αυτή είμαστε εμείς. Δεν χρησιμοποιήσαμε τις ευκαιρίες μας. Τότε δεν μπορείς να κερδίσεις ένα παιχνίδι. Όταν δεχόμαστε ένα γκολ, πρέπει να σκοράρουμε τουλάχιστον ένα για να πάρουμε έναν βαθμό και αυτό ακριβώς συνέβη. ”

“ Αλλά δεν υπάρχει μεγαλύτερη ιστορία πίσω από αυτό, είναι απλώς ένα παιχνίδι. Δεν ήμασταν στα καλύτερά μας, σίγουρα όχι, εκείνο το βράδυ. Ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι από τα περισσότερα άλλα που παίξαμε – και τώρα έχουμε την ευκαιρία να το βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. ”

Για την περίπτωση του Wataru Endo πρόσθεσε:

“ Ο Wataru ήταν για εμάς πάντα πολύ σημαντικός. Αυτό είναι πάλι ένα άλλο κομμάτι του ποδοσφαίρου: επιλέγεις μια ενδεκάδα, παίζουν καλά και μετά νομίζεις ότι οι άλλοι δεν τα πάνε καλά. Αυτό δεν είναι αλήθεια. ”

“ Ο Wataru κάνει βήματα κάθε μέρα και αυτό είναι σημαντικό. Είχαμε τέτοιες ιστορίες στο παρελθόν. Φέτος φαίνεται λίγο διαφορετικό, ότι οι παίκτες μπορεί να ταιριάζουν λίγο πιο γρήγορα, αλλά είχαμε ιστορίες: ο Andy Robertson δεν έπαιξε για μισό χρόνο, κανείς δεν μπορεί να το θυμάται πια, αλλά ήταν έτσι. ”

“ Και άλλοι παίκτες είχαν τις δυσκολίες τους στην αρχή. Όλα αυτά είναι καλά. Δεν δυσκολεύτηκε καν, παίξαμε αρκετά καλά, επιτυχημένα και είναι πολύ σημαντικός για εμάς. ”

“ Έπαιξε πολλά παιχνίδια. Αν παίζει όλα τα παιχνίδια, λέτε, «Δεν ξεκινάει στην Premier League.» Δεν έχει να κάνει με την Premier League ή οτιδήποτε άλλο, είναι λίγο ρυθμός. Αλλά σίγουρα θα ξεκινήσει παιχνίδια στην Premier League, 100%. ” Πρόσθεσε ο Klopp.

“ Και τώρα είναι απλώς σημαντικό να περάσουμε αυτή την περίοδο μέχρι τη διακοπή και μετά ειδικά με όσο το δυνατόν λιγότερους τραυματισμούς, επειδή τα παιχνίδια έρχονται  γρήγορα, είναι τρελό πόσα έχουμε να παίξουμε. Τους χρειαζόμαστε όλους και θα τους δείτε όλους. ”

“ Είμαστε μαζί για λίγο, έχουμε συνηθίσει πολύ καλύτερα ο ένας τον άλλον από ό,τι ήμασταν, τα πράγματα πηγαίνουν στη σωστή κατεύθυνση. Δεν είμαστε ακόμα εκεί, δεν είμαστε τόσο σταθεροί όσο θα ήθελα, αλλά και αυτό είναι φυσιολογικό, όλα καλά. ”

Για τον Trent Alexander-Arnold πρόσθεσε:

“ Ναι, είναι μια πιθανότητα [να παίξει στη μεσαία γραμμή], εξαρτάται από την κατάσταση, τον αντίπαλο, από πολλά πράγματα. Ξέρουμε ότι μπορεί να παίξει εκεί. ”

“ Για εμάς, αν τον βάλουμε εκεί, τότε χάνουμε έναν από τους καλύτερους δεξιούς μπακ στον κόσμο, οπότε δεν πρέπει να το ξεχνάμε εντελώς αυτό τουλάχιστον. Φυσικά είναι μια επιλογή για αυτή τη θέση. ”

Ο Wataru Endo στο παιχνίδι με την Tottenham.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com