Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Daniel Sturridge: «Ο Nunez έχει έλλειψη ψυχραιμίας μπροστά στο τέρμα»

Daniel Sturridge: «Ο Nunez έχει έλλειψη ψυχραιμίας μπροστά στο τέρμα»

Με αφορμή την τεράστια χαμένη ευκαιρία του Darwin Nunez στο παιχνίδι με την Luton, ο Daniel Sturridge αναφέρθηκε εκτενώς στην ικανότητα του Ουρουγουανού επιθετικού στο τελείωμα των φάσεων.

Ο Sturridge, ο οποίος ήταν φιλοξενούμενος στην εκπομπή του Sky Sports, Monday Night Football, ανέφερε την «έλλειψη ψυχραιμίας» ως τον λόγο, για τον οποίο ο Nunez δεν έχει ακόμη αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές του, με μια σειρά πρόσφατων χαμένων ευκαιριών να προκαλούν ανησυχία στους οπαδούς των Reds.

«Είναι ενθουσιώδης και ιδιαίτερα μαχητικός με τα ασταμάτητα τρεξίματα που κάνει, είναι ένας παίκτης που συναρπάζει τους φιλάθλους και νομίζω ότι είναι ο εφιάλτης κάθε αμυντικού».

«Φυσικά, ένα από τα πράγματα που θα πρέπει να βελτιώσει είναι το τελείωμά των φάσεων, το οποίο πιστεύω ότι θα έρθει με τον καιρό, αλλά με βάση τον τύπο του παίκτη που είναι, θα έχει πολλές ευκαιρίες στα παιχνίδια».

«Πρέπει στις προπονήσεις να επικεντρωθεί στην συνεχή εξάσκηση συγκεκριμένων τύπων τελειωμάτων, καθώς τρέχει με ρυθμούς παρόμοιους με αυτούς ενός αγώνα, γιατί φαίνεται ότι δεν έχει την απαραίτητη ψυχραιμία και δεν είναι χαλαρός».

Ο Sturridge πρόσθεσε ότι ο 24χρονος επιθετικός έχει αποκτήσει την ικανότητα να τελειώνει συγκεκριμένες φάσεις, αλλά η προπόνηση θα είναι το κλειδί για να προσθέσει περισσότερα όπλα στην φαρέτρα του.

«Πιστεύω ότι τα 2 γκολ του επί της Newcastle είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα των ικανοτήτων του».

«Χρειάζεται να αναλύεις τον εαυτό σου πρώτα, να βλέπεις ξανά τις φάσεις των παιχνιδιών σου και να είσαι επικριτικός με τον εαυτό σου. Έπειτα, να αναλύεις την ικανότητα άλλων παικτών και να εντοπίζεις το τι διαφορετικό κάνουν από εσένα και τους τρόπους που σκοράρουν».

«Προσωπικά ανάλυσα το παιχνίδι πολλών συμπαικτών μου και η ικανότητα μου στο τελείωμα των φάσεων θα μπορούσε να είχε βελτιωθεί ακόμη περισσότερο, οπότε κανένας επιθετικός δεν έχει όλα τα εργαλεία»

«Παίκτες όπως οι Alan Shearer, Harry Kane και Jimmy Floyd Hasselbaink τελειοποίησαν την ικανότητα τους στο σκοράρισμα με το απίστευτα δυνατό τους σουτ, αλλά είναι πολύ δύσκολο να πετυχαίνεις σταθερά τον στόχο με τέτοιου είδους τελείωμα».

«Έτσι, έχει να κάνει περισσότερο με το τι τύπος παίκτη είσαι τελικά», κατέληξε ο Sturridge.

Daniel Sturridge: «Ο Nunez έχει έλλειψη ψυχραιμίας μπροστά στο τέρμα»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com