Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Αξίζαμε να χάσουμε – δεν με ανησυχεί η εμφάνιση»

Klopp: «Αξίζαμε να χάσουμε – δεν με ανησυχεί η εμφάνιση»

Ο Jürgen Klopp στις δηλώσεις μετά την εκτός έδρας ήττα με 3-2 στην έδρα Toulouse τόνισε πως η ομάδα του άξιζε το αποτέλεσμα του αγώνα, χωρίς αυτό όμως να σημαίνει πως η εμφάνιση τον κάνει να ανησυχεί για την συνέχεια.

Ο Klopp για το αποτέλεσμα και την εμφάνιση είπε:

“ Το αποτέλεσμα μας άξιζε γιατί κέρδισαν σχεδόν όλες τις καθοριστικές μονομαχίες. Έχουμε πάρα πολλές καταστάσεις που έπρεπε να είχαμε κερδίσει την μπάλα αλλά δεν το καταφέραμε. Επιπλέον, δώσαμε την μπάλα εύκολα τουλάχιστον δύο φορές – το ένα ήταν γκολ, το άλλο δεν είμαι σίγουρος αν ήταν το κανονικό γκολ ή ακυρωμένο γκολ. Αντεπίθεση, τρίτο γκολ, με την τελευταία γραμμή πολύ βαθιά. Αμυντικά η εμφάνιση μας δεν ήταν αρκετά καλή. ”

“ Όταν δέχεσαι τρία γκολ, τότε πρέπει να σκοράρεις πολλά γκολ για να κερδίσεις και προφανώς σχεδόν έτυχε να πάρουμε έναν βαθμό εδώ. Αυτό δεν θα έκανε το παιχνίδι καλύτερο, αλλά θα ένιωθα καλύτερα στον πίνακα της βαθμολογίας. Αλλά αυτό είναι τώρα, οπότε πρέπει να το αποδεχτούμε. Όπως είπα, η Toulouse το άξιζε. ”

Για το χέρι που δόθηκε στον Mac Allister πριν το ακυρωθέν 3-3:

“ Είδα μόνο το βίντεο τώρα και για μένα δεν είναι χέρι, αλλά πώς μπορώ να το αποφασίσω εγώ; Η μπάλα πηγαίνει στο στήθος και μετά δεν βλέπω επαφή με το χέρι, για να είμαι ειλικρινής. Ίσως είχαν διαφορετική εικόνα από ό,τι είχα εγώ. Ήταν ώρα πριν βάλουμε το γκολ και σκέφτηκα, «Πού είναι το φάουλ;» ”

“ Δεν το είδα σωστά, αλλά άκουσα ότι θα μπορούσε να υπήρχε πέναλτι για εμάς σε άλλη κατάσταση, δεν ξέρω. Στην πραγματικότητα, με απασχολεί λίγο περισσότερο [το γεγονός ότι] θα μου άρεσε να είχαμε παίξει καλύτερα, για να είμαι ειλικρινής. Αυτό είναι το κύριο θέμα μου απόψε. Με έναν ποδοσφαιρικό τρόπο πιο επιθετικό. ”

Αν η απόδοση της ομάδας του, τον κάνει να ανησυχεί:

“ Όχι, δεν με ανησυχεί. Στο τέλος, ήμασταν έντονοι – δώσαμε όσα είχαμε, αλλά το πρόβλημα είναι ότι σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου πρέπει να κάνεις τα καθοριστικά πράγματα την κατάλληλη στιγμή για να τα κάνεις σωστά. Δεν μπορούμε να δεχτούμε ξανά τα γκολ που δεχθήκαμε. Το πρώτο γκολ μπορεί να συμβεί, αλλά μετά συνέβη στο δεύτερο ημίχρονο [με] παρόμοιες καταστάσεις: ήμασταν εντελώς ανοιχτοί, η τελευταία γραμμή πολύ βαθιά, αντεπίθεση. ” Είπε ο Klopp.

“ Σκόραραν πέντε γκολ, δύο ακυρώθηκαν και αυτό προφανώς δεν είναι καλό. Ναι, το αποτέλεσμα είναι το αντίθετο του καλού, αλλά η απόδοση δεν ήταν αρκετά καλή. Δεν ανησυχώ, απλώς βλέπω ότι πρέπει να αλλάξουμε και θα το κάνουμε, σίγουρα. Απλώς δεν θέλω να το δεχτούμε. Θα ήθελα πολύ να είχα μια ισοπαλία – η απόδοση θα μπορούσε να ήταν καλύτερη, αλλά θα είχαμε έναν πόντο – αλλά θα έλεγα ακριβώς το ίδιο. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι σε αυτές τις στιγμές, 100%, και αυτό είναι όλο. ”

Δεν πήγαν καλά τα πράγματα στη Γαλλία.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com