Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πρώτη φετινή Ευρωπαϊκή ήττα

Πρώτη φετινή Ευρωπαϊκή ήττα

Την πρώτη της φετινή Ευρωπαϊκή ήττα γνώρισε η Liverpool με 3-2 από την Toulouse στη Γαλλία για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Uefa Europa League.

Δίχτυα για τους Reds βρήκε ο Diogo Jota, με τους Γάλλους να σημειώνουν και ένα αυτογκόλ.

Παρά την ήττα, η ομάδα του Klopp οδηγεί την κούρσα στον πέμπτο όμιλο με 9 βαθμούς, έπειτα από 4 ματς, με την Toulouse να ακολουθεί με 7, την Union να είναι τρίτη με 4 και την LASK τελευταία με 3.

Α’ Ημίχρονο: Με τον Τσιμίκα στο αριστερό άκρο της άμυνας και τους Diaz, Gakpo και Doak στην επιθετική γραμμή ξεκίνησαν οι Reds εναντίον της Toulouse.

Οι Reds ξεκίνησαν με μεγάλη ευκαιρία το ματς, αφού μόλις στο 3’ ο Joe Gomez σημάδεψε το δοκάρι, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Gakpo.

Η συνέχεια του αγώνα δεν ήταν όμως ανάλογη, με τους Γάλλους να ανεβάζουν σταδιακά τον ρυθμό τους και να κερδίζουν την πρώτη κάρτα από τον Endo στο 30’.

Το πρώτο γκολ του ματς ήρθε στο 36’, όταν ο Τσιμίκας έκανε το λάθος, η Toulouse βρέθηκε στα κατάσταση δύο εναντίον δύο και ο Donnum σούταρε, η μπάλα βρήκε στον Quansah και κατέληξε στα δίχτυα.

Β’ Ημίχρονο: Στην επανάληψη οι Reds ξεκίνησαν με τρεις αλλαγές, με τους Salah, Szoboszlai και Alexander-Arnold να αντικαθιστούν τους Doak, Τσιμίκα και Doak.

Η εικόνα του αγώνα ωστόσο δεν άλλαξε, με τους γηπεδούχους να έχουν ευκαιρία και στο 47’ με τον Suazo, ενώ τρία λεπτά αργότερα τους ακυρώθηκε γκολ του Dallinga για φάουλ στον Matip.

Οι παίκτες του Klopp προσπάθησαν να το εκμεταλλευτούν, όμως η Toulouse στο 58ο λεπτό σκόραρε ξανά με εκπληκτικό τελείωμα του Dallinga για το 2-0.

Στο 73’ ο Klopp έκανε την τέταρτη του παρέμβαση στο ματς, με τον Nunez να αντικαθιστά τον Gakpo και ένα λεπτό αργότερα οι παίκτες του μειώσαν σε 2-1. Ο Gomez σέντραρε από τα δεξιά και ο Casseres έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Η Toulouse όμως απάντησε μόλις δύο λεπτά αργότερα, με την αλλαγή, τον Magri, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το διώξιμο του Kelleher σε σέντρα και σημείωσε το 3-1.

Στο 81ο λεπτό οι αλλαγές των Reds έκλεισαν, με τον Luis Diaz να περνά εκτός και τον Diogo Jota εντός, ο οποίος χρειάστηκε μόλις 8 λεπτά, για να πατήσει περιοχή και να γράψει το 3-2 με υπέροχο τελείωμα.

Στις καθυστερήσεις οι Reds προσπάθησαν να δημιουργήσουν και να βρουν την ευκαιρία τους, η οποία και ήρθε στο τελευταίο λεπτό.

Οι Reds έπειτα από φάση διαρκείας στα καρέ των Γάλλων, κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση με τέρμα του Quansah, με το γκολ να μετρά αρχικά, αλλά να ακυρώνεται από τον Kabakov, έπειτα από χρήση του VAR για χέρι του Mac Allister στην αρχή της φάσης.

Liverpool: Kelleher; Gomez, Matip, Quansah, Τσιμίκας (Alexander-Arnold 46′); Endo (Szoboszlai 46′), Elliott, Mac Allister; Doak (Salah 46′), Diaz (Jota 81′), Gakpo (Nunez 73′)

Επόμενος αγώνας για τους Reds το μεσημέρι της Κυριακής κόντρα στην Brentford.

Ο Diogo Jota μειώνει σε 3-2.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com