Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πρόκριση στο βροχερό Vitality με γκολάρα του Nunez!

Πρόκριση στο βροχερό Vitality με γκολάρα του Nunez!

Πήδαν την πρόκριση στο Vitality οι Reds! Η Bournemouth έβαλε δύσκολα στη Liverpool, ωστόσο η ομάδα του Jürgen Klopp πέρασε με 1-2 από την έδρα των Cherries, παίρνοντας την πρόκριση για την προημιτελική φάση του Carabao Cup, με εκπληκτικό τέρμα του Nunez.

Σκόρερ για τους Reds που συνεχίζουν στους 8 της διοργάνωσης, οι Cody Gakpo και Darwin Nunez.

Α’ Ημίχρονο: Με δυνατή ενδεκάδα και τους Mo Salah, Dominik Szoboszlai και Cody Gakpo να παίρνουν φανέλα βασικού ξεκίνησαν οι Reds εναντίον της Bournemouth.

Οι παίκτες του Klopp είχαν το πάνω χέρι από τα πρώτα λεπτά, με την πρώτες στιγμές του αγώνα να έρχονται όμως από τους Cherries με τον Kluivert στο 11’ και στο 13’, με την ομάδα του Iraola να πλησιάζει στο 1-0 και στο 24’ με προσπάθεια του Christie.

Στις ευκαιρίες απάντησαν οι Reds στο 27’, όταν ο Elliott πλάσαρε, έπειτα από σέντρα του Szoboszlai, αλλά ο Radu μπλόκαρε.

Οι Reds είχαν αρχίσει να ανεβάζουν στροφές και στο 31’ βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Elliott σούταρε εκτός περιοχής, η μπάλα βρήκε στον Quansah, ο Radu απέκρουσε, αλλά ήταν εκεί ο Gakpo, για να ανοίξει το σκορ με το rebound.

Μόλις τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Szoboszlai με πολύ καλό εκτός περιοχής σουτ, άγγιξε και το 0-2, με την μπάλα να καταλήγει ελάχιστα άουτ και τον Semenyo να απαντά αμέσως μετά, αλλά τον Kelleher να έχει ξανά απάντηση.

Β’ Ημίχρονο: Η επανάληψη ξεκίνησε με ευκαιρίες των φιλοξενούμενων, με τον Joe Gomez να αποτρέπει στο 54’ το 1-1 από απευθείας εκτέλεση κόρνερ.

Στο 60’ ήταν η σειρά της Liverpool να πλησιάσει στο γκολ με κεφαλιά του Mo Salah, με τον Klopp να προχωρά αμέσως μετά σε τρεις αλλαγές, με τους Nunez, Mac Allister και Alexander-Arnold να αντικαθιστούν τους Elliott, Jones και Endo.

Η συνέχεια ωστόσο άνηκε στους γηπεδούχους που στο 62’ έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Semenyo, ο Kelleher στο 63’ απέκρουσε σε κόρνερ την προσπάθεια του Tavernier και στο επόμενο λεπτό βρήκα την ισοφάριση με το πρώτο γκολ του Kluivert στο Νησί.

Ένα εξάλεπτο χρειάστηκαν ωστόσο οι παίκτες του Klopp, για να ανακτήσουν το προβάδισμα. Ο Trent βρήκε τον Nunez, εκείνος δεν έκανε καλό πρώτο κοντρόλ, αλλά έκοψε προς τα μέσα και πάτησε περιοχή και με ένα άπιαστο σουτ, νίκησε τον Radu για το 1-2!

Στο 73’ ήταν η σειρά του δημιουργού του γκολ, Trent να δοκιμάσει από μακριά τα πόδια του, χωρίς να καταφέρει να νικήσει τον Radu, ενώ παρόμοια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Gakpo στο 75ο λεπτό και στο 76ο λεπτό ο Szoboszlai παραχώρησε τη θέση του, στον Gravenberch και ο σκόρερ, Gakpo στον Jota στο 81ο.

Η ομάδα του Iraola πίεσε στον χρόνο που απέμεινε, χωρίς ωστόσο να απειλήσει ουσιαστικά τους Reds, οι οποίοι είχαν ένα σουτ με τον Gravenberch στο 90’.

ournemouth: Radu; Smith (Aarons 82′), Mepham, Zabarnyi, Kerkez; Scott (Moore 81′), Billing (Tavernier 61′), Christie; Semenyo (Brooks 74′), Solanke, Kluivert (Traore 74′)

Liverpool: Kelleher; Gomez, Matip, Quansah, Τσιμίκας; Endo (Mac Allister 60′), Elliott (Nunez 60′), Jones (Alexander-Arnold 60′); Szoboszlai (Gravenberch 76′), Salah, Gakpo (Jota 81′)

Πάγκος: Adrian, Konate, Van Dijk, Scanlon

Επόμενος αγώνας για τους Reds το απόγευμα της Κυριακής κόντρα στη Luton.

Ο Darwin Nunez με εκπληκτικό σουτ γράφει το 1-2.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com