Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αrbeola – Torres: από συμπαίκτες στους Reds, στα «χέρια» ως προπονητές

Αrbeola – Torres: από συμπαίκτες στους Reds, στα «χέρια» ως προπονητές

Οι πρώην συμπαίκτες της Liverpool Αrbeola και Torres συγκρούστηκαν ξανά στην γραμμή του γηπέδου, καθώς οι παίκτες νέων που προπονούν αγωνίζονταν στο γήπεδο.

Δύο πρώην Κόκκινοι είχαν μια διαμάχη εντός γηπέδου το Σαββατοκύριακο, καθώς ο ένας προηγούνταν του άλλου, κατά τη διάρκεια ενός αγώνα νέων στην Ισπανία.

Ο Αlvaro Αrbeola και ο Fernando Torres απόλαυσαν δύο χρόνια μαζί στο Anfield την εποχή του Rafa Benitez, συμπεριλαμβανομένης της δεύτερης θέσης το 2008/09, αφού διεκδίκησαν το πρωτάθλημα από την Manchester United μέχρι το τέλος.

Και οι δύο έχουν προχωρήσει στην καριέρα τους ως προπονητές σε Ακαδημίες από τότε που κρέμασαν τα παπούτσια τους, με τον Arbeola να προπονεί επί του παρόντος την ομάδα νέων της Real Madrid, ενώ ο Τorres έχει τον ίδιο ρόλο στην Atletico Madrid.

Το ζευγάρι συμμετείχε σε μια διαμάχη κατά τη διάρκεια του ντέρμπι των νεαρών της Μαδρίτης μεταξύ των αντίστοιχων πρώην ομάδων τους τον Μάιο, όπου ο Τorres απείλησε τον πρώην συμπαίκτη του λέγοντας: «Θα σου σπάσω το κεφάλι!».

Φαίνεται ότι αυτές οι εντάσεις δεν έχουν υποχωρήσει πλήρως, με τους δύο να συναντιούνται για άλλη μια φορά για να πυροδοτήσουν άσχημες σκηνές σε ένα ιστορικά φλογερό μέρος. Η ομάδα του Τorres εξασφάλισε τη νίκη με 2-1 και ο Αrbeola επέλεξε να φύγει από το γήπεδο αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα, χωρίς να προσφερθεί να σφίξει το χέρι του συμπατριώτη του.

Έπειτα ξέσπασε ένας καυγάς στον αγωνιστικό χώρο, με τους παίκτες της Real Madrid να φαίνεται να εξαιρούνται από τους πανηγυρισμούς των αντιπάλων τους.

Ενώ μόνο σε επίπεδο νέων (και όχι μόνο), υπάρχει άφθονη αντιπαλότητα μεταξύ της Real και της Αtletico, αυτή η αντιπαλότητα ξεχύθηκε στον τεχνικό τομέα για άλλη μια φορά την Κυριακή.

Ο Αrbeola αποσύρθηκε από το ποδόσφαιρο μετά από μια σύντομη περίοδο με τη West Ham το 2017 και προπονεί τους νέους της Real Madrid από το 2020. Ο Τorres ζήτησε χρόνο για τη δική του αγωνιστική καριέρα το 2019 και επέστρεψε στον σύλλογο στον οποίο πέρασε περιόδους στον αγωνιστικό χώρο, για να ξεκινήσει το προπονητικό του ταξίδι.

Φαίνεται ότι, παρά τις κοινές τους πορείες με την Liverpool και την Εθνική Ισπανίας, η εκτίμηση μεταξύ των προπονητών τίθεται σε αμφισβήτηση από τότε που έκαναν ένα βήμα στη προπονητική, ανεξάρτητα από το επίπεδο! Ο Τorres αποβλήθηκε κατά τη διάρκεια της προηγούμενης αναμέτρησης τον Μάιο και φαίνεται ότι η φιλικότητα δεν έχει αποκατασταθεί σε βαθμό που να δικαιολογεί ευχάριστες στιγμές μετά τον αγώνα.

Αrbeola – Torres: από συμπαίκτες στους Reds, στα «χέρια» ως προπονητές
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com