Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Bournemouth – Liverpool (preview)

Bournemouth – Liverpool (preview)

Τέταρτος γύρος του Carabao Cup, με την Liverpool να δοκιμάζεται κόντρα στην Bournemouth στο Vitality Stadium το βράδυ της Τετάρτης στις 21:45 το βράδυ.

Οι Reds θέλουν να φτάσουν ξανά ως τον τελικό της διοργάνωσης και θα αντιμετωπίσουν με την απαραίτητη σοβαρότητα την μονή knock out αναμέτρηση στην έδρα της Bournemouth.

Η Liverpool μετρά τρεις συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και θέλει να τις κάνει τέσσερις, παίρνοντας παράλληλα και την πρόκριση για τον επόμενο γύρο του Carabao Cup.

Αλλαγές δεδομένα θα υπάρξουν στη σύνθεση των Reds, με ποδοσφαιριστές όπως οι Alisson, Alexander-Arnold, van Dijk, Mac Allister, Szoboszlai και Salah να παίρνουν ανάσες.

Οι παίκτες που αναμένεται να πάρουν φανέλα βασικού από τον Γερμανό τεχνικό είναι οι Kelleher, Quansah, Gomez, Matip, Chambers, Endo, Curtis Jones, Harvey Elliott, Diogo Jota και Cody Gakpo.

Την θέση που απομένει θα την πάρει ο Ben Doak, αν κριθεί απόλυτα έτοιμος, σε διαφορετική περίπτωση, οι Reds θα παραταχθούν με δύο επιθετικούς και όχι τρεις, όπως συνηθίζουν.

Ο Luis Diaz όπως είναι λογικό θα παραμείνει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι εκτός, με τον πατέρα του να βρίσκεται ακόμη στα χέρια των απαγωγέων.

Λόγω τραυματισμού για τους Reds θα λείψουν οι Thiago, Bajcetic και Robertson, οι οποίοι δεν βρίσκονται κοντά στην επιστροφή τους.

Η Bournemouth του Iraola πανηγύρισε το Σάββατο την πρώτη φετινή της νίκη στην Premier League, επικρατώντας με 2-1 της Burnley στην έδρα της, βγαίνοντας από την ζώνη του υποβιβασμού.

Στη διοργάνωση του Carabao Cup έχει αποκλείσει τη Swansea και τη Stoke City και θα επιδιώξει να κάνει την έκπληξη κόντρα στη Liverpool.

Ο Iraola για τον αγώνα της Τετάρτης δεν θα έχει τους Adams, Neto και πιθανότατα τον Senesi.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο John Brooks.

Για την πρόκριση στο Bournemouth, η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com