Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επέστρεψε μετά από 19 μήνες ο Kaide Gordon

Επέστρεψε μετά από 19 μήνες ο Kaide Gordon

Ο Kaide Gordon έβαλε τέλος στο πολύ δύσκολο διάστημα που πέρασε τον τελευταίο 1.5 χρόνο, αφού το απόγευμα της Κυριακής επέστρεψε στην αγωνιστική δράση, έπειτα από 19 μήνες.

Ο ταλαντούχος άσος είχε αγωνιστεί μόλις για 19 λεπτά τον τελευταίο 1.5, καθώς ταλαιπωρήθηκε από πολλά και συνεχόμενα προβλήματα τραυματισμών.

Η Liverpool U21 υποδέχθηκε την αντίστοιχη της Benfica στο AXA Training Centre για το Premier League International Cup, με τον Gordon να περνά ως αλλαγή στο δεύτερο μέρος και τον Quansah να ξεκινά βασικός στο κέντρο της άμυνας.

Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1, με τους Reds να πετυχαίνουν το τέρμα τους, με τον McConnel στο 34ο λεπτό, ο οποίος ισοφάρισε, μετά το 0-1 του Cruz στο 29’.

Ο Kaide Gordon ήθελε να ξεκινήσει και να αγωνιστεί σε ολόκληρη την αναμέτρηση, όπως ανέφερε ο Barry Lewtas, ωστόσο η ομάδα πήρε την απόφαση να τον χρησιμοποιήσει ως αλλαγή στο 65ο λεπτό της συνάντησης, αντί του Kone-Doherty.

Ο εξτρέμ που είχε ξεκινήσει για τη Liverpool τον Ιανουάριο του 2022 στον ημιτελικό του Carabao Cup κόντρα στην Arsenal, μετά από ωραία ενέργεια κέρδισε φάουλ σε καλή θέση στα τελευταία λεπτά του αγώνα, το οποίο όμως οι Reds δεν μπόρεσαν να μετατρέψουν σε γκολ, μένοντας στο 1-1 με την Benfica.

Ο Kaide Gordon επέστρεψε.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com