Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > van Dijk: «Η σταθερότητα θα είναι το κλειδί»

van Dijk: «Η σταθερότητα θα είναι το κλειδί»

Ο αρχηγός της ομάδας, Virgil van Dijk μίλησε στο TNT Sports για το ξεκίνημα που έχει πραγματοποιήσει η Liverpool στη φετινή σεζόν, τονίζοντας πως η σταθερότητα θα είναι το κλειδί για τη φετινή πορεία.

Ο Ολλανδός μιλώντας στο TNT Sports, είπε:

“ Προφανώς έχει γίνει μια μετάβαση από το περσινό ρόστερ, αλλά και στον τρόπο που παίζουμε. “

“ Έχουμε διαφορετικούς παίκτες με διαφορετικά προσόντα και προσπαθούμε να προσαρμοστούμε λίγο στο ποδόσφαιρό μας – και νομίζω ότι λειτουργεί αρκετά καλά. ”

“ Αυτό που βοηθά επίσης είναι ότι δεν έχουμε πολλούς τραυματισμούς, οπότε όλοι πιέζουν ο ένας τον άλλον. Και αυτό το έχουμε από τον πάγκο. Προφανώς υπάρχουν μερικοί τραυματισμοί τώρα, αλλά πριν από αυτό [όχι] και αυτό ήταν επίσης βασικό. ”

“ Στο τέλος της ημέρας, βρίσκουμε τη σταθερότητα. Όλοι παίζουν σε αρκετά υψηλό επίπεδο και αυτό είναι το κλειδί της επιτυχίας, ελπίζουμε αυτή τη σεζόν, και ας το κάνουμε σε κάθε διοργάνωση που είμαστε επίσης. ”

“ Είναι παιχνίδι με παιχνίδι, έτσι προσεγγίζουμε τα πάντα. ”

“ Προσπαθούμε να παραμείνουμε σε φόρμα και να απολαύσουμε τη στιγμή επίσης. Παίζουμε για έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο –είμαστε πολύ προνομιούχοι– οπότε ας το δείξουμε, ας είμαστε περήφανοι και ας τα περάσουμε όλα μαζί. ”

Ο Virgil van Dijk στο Σαββατιάτικο Merseyside Derby.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com