Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αρνείται να δεχθεί τις αποφάσεις των διαιτητή & VAR ο Sean Dyche

Αρνείται να δεχθεί τις αποφάσεις των διαιτητή & VAR ο Sean Dyche

Ο Sean Dyche χαρακτήρισε «σχεδόν αδιανόητη» την απόφαση του διαιτητή Craig Pawson να μην αποβάλει τον Ibrahima Konate στο ντέρμπι του Merseyside.

Η Everton έμεινε με 10 παίκτες στα τέλη του πρώτου ημιχρόνου στο Anfield όταν ο Ashley Young αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα, αλλά ο Pawson επέλεξε να μην πάρει την ίδια απόφαση στα μέσα του δεύτερου ημιχρόνου, όταν ο Konate τράβηξε από πίσω τον Beto. Οι «Toffees» είχαν καταφέρει να κρατήσουν το παιχνίδι χωρίς γκολ μέχρι εκείνο το σημείο, αλλά ο Mohamed Salah σκόραρε στη συνέχεια με πέναλτι μετά από επανεξέταση του VAR που είδε τον Michael Keane να τιμωρείται για χέρι, ενώ ο Salah σκόραρε για δεύτερη φορά στο 97′ για να δώσει στη Liverpool τη νίκη με 2-0.

Ο Dyche δέχτηκε ερώτηση για την φάση του Konate και δήλωσε:

«Δεν έχω ιδέα. Ρώτησα τον διαιτητή και μου είπε ότι δεν αισθάνθηκε ότι ήταν φάουλ για κάρτα και το ένιωσε αμέσως. Δεν ξέρω τι είναι τότε. Νομίζω ότι οι άνθρωποι που ήταν εδώ σήμερα θα έμεναν έκπληκτοι που δεν ήταν δεύτερη κίτρινη. Ο προπονητής τους τον απομάκρυνε όσο πιο γρήγορα μπορούσε, το κατάλαβε.
Δεν θέλω να μιλήσω για τους διαιτητές. Δεν μπορώ να θυμηθώ την τελευταία φορά που μίλησα τόσο ανοιχτά για τους διαιτητές και τις αποφάσεις, αλλά αυτή είναι απίστευτη για μένα. Και πήρα κίτρινη κάρτα. Δεν ξέρω καν γιατί πήρα κίτρινη κάρτα. Ήταν σχεδόν τρελό. Επειδή έκανα χειρονομίες όπως όλοι στο γήπεδο. Αυτό είναι γελοίο.
Θα έμπαινα σε μπελάδες, οπότε δεν πρόκειται να εμπλακώ πολύ σε αυτό, νομίζω ότι προσπαθώ να είμαι δίκαιος. Το πώς αυτό δεν είναι μια δεύτερη κίτρινη είναι σχεδόν αδιανόητο νομίζω στο σύγχρονο παιχνίδι».

Ο Dyche δεν είχε κανένα πραγματικό παράπονο για την απόφαση του Young ή το πέναλτι, λέγοντας:
«Η αποβολή συμβαίνει. Νομίζω ότι η πρώτη είναι touch and go, η δεύτερη κίτρινη είναι κίτρινη. Έτσι πάει το πράγμα. Η ποινή, δεν μου αρέσει ο σύγχρονος κανόνας, αλλά τον γνωρίζω. Δεν νομίζω ότι είναι εσκεμμένη πράξη, αλλά αυτοί είναι οι κανόνες τώρα, θα δοθεί.
Πρέπει να πω ότι έχω αρχίσει να βαριέμαι όλο αυτό το τρέξιμο προς την τηλεόραση. Όλοι ξέρουμε τι πρόκειται να συμβεί. Μιλούν για την επιτάχυνση του παιχνιδιού, γιατί να μην συνεχίσουμε; Υπάρχει κάποιος σε ένα γραφείο με 47 απόψεις. Αν είναι ποινή, είναι ποινή».

Ο Dyche ζήτησε να χρησιμοποιείται το VAR για περιπτώσεις όπως αυτή του Konate που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε αποβολή, αλλά δεν πιστεύει ότι η Liverpool πήρε την εύνοια της διοργανώτριας αρχής λόγων των λαθών στην πρόσφατη ήττα της από την Totttenham.

«Αμφιβάλλω, νομίζω ότι οι διαιτητές απλώς διαιτητεύουν ό,τι συμβαίνει μπροστά τους», δήλωσε. «Απλά πιστεύω ότι ήταν μια κακή απόφαση. Νομίζω ότι υπήρξαν πολλές κακές αποφάσεις και στις δύο πλευρές. Αλλά αυτή η απόφαση είναι ζωτικής σημασίας σε ένα τέτοιο παιχνίδι».

Το αφεντικό της Liverpool, Jurgen Klopp, αντικατέστησε αμέσως τον Konate, αν και o Jurgen Klopp επέμεινε ότι δεν είδε καθαρά το περιστατικό.

«Δεν το είδα πίσω και δεν ήμουν σίγουρος ότι το είδα 100%, νομίζω ότι ήμουν κάπου αλλού εκείνη τη στιγμή, αλλά στη συνέχεια, όταν πέφτει κάτω και ο Ibou ήξερα ότι είχε κίτρινη κάρτα, ήξερα ότι αυτό θα μπορούσε να είναι δύσκολο», δήλωσε το αφεντικό των Κόκκινων.
«Δεν πήρε τη δεύτερη κίτρινη, τότε σκέφτηκα ότι δεν του δίνουμε ευκαιρία και τον βγάζουμε. Μπορώ να φανταστώ την απογοήτευση της Everton και του Sean, απολύτως».

Παρ’ όλα αυτά, ο Klopp πίστευε ότι η ομάδα του άξιζε πλήρως τους τρεις βαθμούς και επαίνεσε τον Salah, ο οποίος ανέβασε τον αριθμό των γκολ του στη σεζόν στα οκτώ.

«Αυτό που αγαπώ περισσότερο για τον Μο είναι ότι ο Μο Salah έπαιξε για εμάς απίστευτα πολλά φανταστικά παιχνίδια», δήλωσε το αφεντικό των Reds. Σήμερα δεν ήταν το καλύτερό του παιχνίδι, αλλά το να είναι τόσο ενεργητικός είναι ίσως το μεγαλύτερο προσόν του και μου αρέσει αυτό, γιατί χρειάζεσαι κάποιον που να φέρνει τη μπάλα πάνω από τη γραμμή του κέντρου.
Δεν θα μπορούσα να σεβαστώ περισσότερο αυτό το γεγονός. Αυτό είναι απολύτως εξαιρετικό. Οι αριθμοί του είναι τρελοί. Δεν θα σταματήσει ποτέ, αυτή είναι η φύση του και αυτό είναι πολύ καλό για εμάς».

Αρνείται να δεχθεί τις αποφάσεις των διαιτητή & VAR ο Sean Dyche
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com