Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Dyche: «Δύσκολη έδρα το Anfield»

Dyche: «Δύσκολη έδρα το Anfield»

O Sean Dyche στο Anfield.O Sean Dyche στο Anfield.

Ο Sean Dyche μίλησε ενόψει του αυριανού Merseyside Derby κόντρα στη Liverpool στο Anfield, χαρακτηρίζοντας ως δύσκολη την έδρα των Reds, ενώ αναφέρθηκε και στον Jürgen Klopp.

Αρχικά μίλησε για το ματς και την παράδοση των Toffees στο Anfield:

“ Λοιπόν, το ρεκόρ τους (της Liverpool) είναι πολύ δυνατό, είναι ένα πολύ καλό ρεκόρ, το ξέρουμε αυτό. Η παράδοση μας πρέπει να αλλάξει εκεί, το ξέρουμε. ”

“ Έχει περάσει πολύς καιρός για εμάς χωρίς πολλές νίκες. Αλλά είναι ένα δύσκολο μέρος για να επισκεφθείς, αλλά δεν νομίζω ότι θα ακούσουμε τον θόρυβο γύρω από αυτό, προσπαθούμε να μην το κάνουμε ούτως ή άλλως, αλλά υπάρχει πολύς θόρυβος, σωστά. ”

“ Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι, αλλά έχει να κάνει περισσότερο με την εστίασή μας και να  ξεπεράσουμε την παράδοση, ώστε να επικεντρωθούμε στην απόδοσή μας γιατί γενικά πιστεύω ότι ήταν δυνατοί. ”

Όσο για τον Klopp πρόσθεσε τα εξής:

“ Έχω παίξει εναντίον πολλών προπονητών και τους συνάντησα μετά, κουβέντιασα μαζί τους και συνεχίσαμε. Όχι, δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τον Jurgen Klopp ή με οποιονδήποτε άλλο προπονητή. ”

“ Θέλουμε και οι δύο το καλύτερο για τις ομάδες μας, όποια ομάδα κι αν είναι, στο παρελθόν ήταν διαφορετική ομάδα για μένα και κάθε προπονητής έπρεπε να κάνει το καλό για την ομάδα του. Δεν υπάρχει τίποτα κακό με το να δείξω λίγο πάθος και αφοσίωση στον σκοπό μου, δεν το πήγε πολύ μακριά μαζί μου και πιθανότατα δεν θα το κάνει ποτέ μαζί μου. ”

Jürgen Klopp και Sean Dyche.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com