Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ελεύθερος και άγνωστος ο δυσκολότερος αντίπαλος που είχε ο Trent

Ελεύθερος και άγνωστος ο δυσκολότερος αντίπαλος που είχε ο Trent

Ο Trent διάλεξε ως δυσκολότερο αντίπαλο που έχει αντιμετωπίσει έναν παίκτη, ο οποίος πλέον είναι ελεύθερος και πολλοί από εμάς μπορεί να μην τον έχουμε ακούσει και ποτέ.

Ο υπαρχηγός της ομάδας μας έλαβε μέρος στο podcast της ομάδας μας «We Are Liverpool», εγκαινιάζοντας την δεύτερη σεζόν του σε μια βαθιά συζήτηση με τον Jan Molby.

Ανάμεσα στις ερωτήσεις που του έκαναν, ήταν η ποιος ήταν ο καλύτερος παίκτης που αντιμετώπισε και δεν είναι τόσο γνωστός, με το δεξί μπακ της ομάδας μας να απαντάει με έναν παίκτη που αντιμετώπισε, όταν ήταν ακόμα στις Aκαδημίες της ομάδας μας.

«Θα έλεγα τον Brandon Barker» είπε ο Trent. «Έπαιζε στην City όταν εγώ ήμουν στην U18, αλλά έπαιζα με την U21 για πρώτη φορά, στο Anfield και χάσαμε 3-0. Αν δεν κάνω λάθος έβαλε δυο γκολ και έκανε μια ασσιστ. Βγήκα αλλαγή στο 60′ και μέχρι σήμερα ο Baker είναι ο αντίπαλος που θεωρώ πως με δυσκόλεψε περισσότερο.»
«Δεν είχα αντιμετωπίσει ξανά κάτι τέτοιο. Εκείνη την στιγμή νόμιζα ότι θα γίνει ο καλύτερος παίκτης του κόσμου. Δεν έχω ξαναδεί κάποιον να κινείται τόσο γρήγορα, κοφτά και αποτελεσματικά. Για αυτό θα έλεγα τον Brandon Barker.»

O Barker ήταν ένα από τα μεγαλύτερα project της Manchester City, κάνοντας ντεμπούτο στης ήττα με 5-1 από την Chelsea στο FA Cup το 2016. Αυτή βέβαια ήταν και η μοναδική του εμφάνιση για την πρώτη ομάδα της Manchester City, καθώς μετά ακολούθησαν οι δανεισμός σε Rotherham, NAC Breda, Hibernian και Prestonμ πριν αποκτηθεί μόνιμα από τους Rangers.

Ο προπονητής του εκεί Steven Gerrard, είχε δηλώσει τόσο για αυτόν όσο και για τον δανεικό που είχε τότε πάρει από την Liverpool Sheyi Ojo, ότι είναι παίκτες που μπορούν να ανοίξουν τον χώρο στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου.

Με 27 εμφανίσεις στους Rangers και μια μεταγραφή στην Oxford United αργότερα, ο Barker υπέγραψε στην Reading σε ένα συμβόλαιο μικρής διάρκειας, πριν μετακινηθεί στην Κύπρο και στην Ομόνοια. Όμως η απομάκρυνση του προπονητή που τον έφερε στην Κύπρο Neil Lennon από τον πάγκο της Ομόνοιας, τον οδήγησε στην απόφαση να λύσει το συμβόλαιο του με την ομάδα, έχοντας παίξει μόνο έναν χρόνο για τους Κύπριους.

Ο Barker είναι πλέον ελεύθερος έχοντας στο βιογραφικό του 156 εμφανίσεις με 15 γκολ και 15 ασίστ. Η εξέλιξη του είναι παρόμοια με άλλους παίκτες ταλέντα της γενιάς του, οι οποίοι δεν κατάφεραν να φτάσουν το επίπεδο που αναμενόταν.

Είναι πιθανό ο Barker να λάβει πρόταση από τόσο την Σκωτία όσο και την Αγγλία, αλλά η ιστορία του Trent δείχνει ότι κάθε άλλο παρά εύκολο είναι να καθιερωθείς στο τοπ επίπεδο.

Ελεύθερος και άγνωστος ο δυσκολότερος αντίπαλος που είχε ο Trent
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com