Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η ρήτρα στο συμβόλαιο του Alonso «ανάβει το πράσινο φως» στη Liverpool

Η ρήτρα στο συμβόλαιο του Alonso «ανάβει το πράσινο φως» στη Liverpool

Σύμφωνα με δημοσίευμα στη Γερμανία, ο Xabi Alonso έχει εικασίες για πιθανή μεταγραφή στη Liverpool ως προπονητής, λόγω της ρήτρας στο συμβόλαιό του.

Ο Αlonso έχει κερδίσει ευρέως επαίνους για την πρώτη του δουλειά σε ανώτερο επίπεδο, έχοντας επιδείξει τεράστια επιτυχία από τότε που ανέλαβε τη Bayer Leverkusen. Η Leverkusen τερμάτισε έκτη στην κορυφαία κατηγορία της Γερμανίας την περασμένη σεζόν, καθώς έφθασε μέχρι τα ημιτελικά του Europa League, ενώ αυτή φέτος είναι στην κορυφή του πρωταθλήματος και του ομίλου της στο Europa League

Αυτό οδήγησε σε ενδιαφέρον από αλλού, συμπεριλαμβανομένης της Tottenham πριν από την απόφαση της να υπογράψει συνεργασία με τον Άγγελο Ποστέκογλου. Αλλά ο Αύγουστος έφερε νέο συμβόλαιο για τον Alonso. Σύμφωνα με την Sport BILD, αυτή η διετής επέκταση – που τον συνδέει με τη Leverkusen μέχρι το 2026 – περιελάμβανε ρήτρα αποχώρησης εάν κάποια ομάδα κάνει μια προσέγγιση.

Το ρεπορτάζ μέσω του Get German Football News, υποστηρίζει ότι ο Αlonso έχει συμφωνία με την τωρινή του ομάδα πως μπορεί να φύγει, εάν κάποια από τις Liverpool, Real Madrid ή Bayern Munich υποβάλει προσφορά. Φυσικά, είναι οι τρεις σύλλογοι που αντιπροσώπευσε ο Αlonso σε πολύ κορυφαίο επίπεδο όταν αγωνιζόταν, ενώ εντάχθηκε στη Liverpool για πρώτη φορά το 2004 πριν μεταπηδήσει στη Real το 2009 και ολοκληρώσει την καριέρα του στην Bayern μεταξύ 2014 και 2017.

Είναι ασφαλές να πούμε, ωστόσο, ότι η κατάσταση τόσο στη Real Madrid όσο και στην Bayern καθιστά πιο εφικτό να προσεγγιστεί από κάποιον από αυτούς τους συλλόγους. Ο Carlos Anseloti αναμένεται να αποχωρήσει από τη Real με τη λήξη του συμβολαίου του το επόμενο καλοκαίρι, με φαινομενικά ανοιχτό μυστικό ότι θα αναλάβει προπονητής της Εθνικής Βραζιλίας.

Εν τω μεταξύ, η θέση του Tuchel στη Bayern Munich δεν είναι απόλυτα σταθερή όπως συμβαίνει συχνά στο Μόναχο, με οποιαδήποτε επιτυχία για τον Alonso στο Leverkusen απλώς να επιδεινώνει την κατάσταση.

Ο Κlopp μίλησε πρόσφατα για τη νέα του δουλειά καθώς χτίζει το «Liverpool 2.0» και με αυτή την πλευρά στα σπάργανα, είναι εύκολο να δει κάποιος ότι ο Γερμανός επιλέγει να μείνει για ακόμη περισσότερο. Εάν ο Κlopp πειστεί να παραμείνει μετά το 2026, ο μόνος παράγοντας που μπορεί να σταθεί εμπόδιο στον δρόμο του είναι μια συμφωνία με την οικογένειά του ότι θα έπαιρνε ένα σαββατοκύριακο – κάτι που έχει καθυστερήσει από το 2015, όταν ανέλαβε γρήγορα το Merseyside.

Η ρήτρα στο συμβόλαιο του Alonso «ανάβει το πράσινο φως» στη Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com