Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τραυματίστηκε ο Robertson, σκόραρε δις ο Elliott

Τραυματίστηκε ο Robertson, σκόραρε δις ο Elliott

Ανάμεικτα ήταν τα γεγονότα και τα αποτελέσματα για τους ποδοσφαιριστές της Liverpool το βράδυ της Πέμπτης με τις εθνικές τους ομάδες, αφού ο Harvey Elliott σκόραρε, ενώ ο Andy Robertson τραυματίστηκε στον ώμο.

Ο Σκωτσέζος ξεκίνησε βασικός στην αναμέτρηση της χώρας του με την Ισπανία, ωστόσο έγινε αλλαγή στο 44ο λεπτό, έπειτα από σύγκρουση με τον αντίπαλο τερματοφύλακα και πρόβλημα που αποκόμισε στον ώμο, το οποίο δεν του επέτρεψε να παραμείνει στον αγώνα.

Οι Reds ελπίζουν το πρόβλημα του αριστερού μπακ τους να μην αποδειχθεί πολύ σοβαρό και αναμένεται να μάθουν το μέγεθος του, μόλις βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων, στις οποίες θα υποβληθεί ο Robbo, με την πρόωρη επιστροφή του στο Merseyside.

Η Σκωτία εν τέλει γνώρισε την ήττα με σκορ 2-0 από την Ισπανία, αλλά παραμένει στη πρώτη θέση του ομίλου της και σε τροχιά πρόκρισης στο EURO.

Με την Αγγλία U21 αγωνίστηκε ο Harvey Elliott και μάλιστα βρήκε δίχτυα δύο φορές στη νίκη με 9-1 επί της Σερβίας για τα προκριματικά του EURO U21 στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, με υπέροχο εκτός περιοχής σουτ, γράφοντας το 3-1 του ημιχρόνου.

Ο μέσος των Reds ξεχώρισε και στο δεύτερο μέρος, αφού στο 89ο λεπτό έβγαλε την ασίστ για το 8-1 του Jonathan Rowe, ενώ στο 91’ σημείωσε και το τελικό 9-1 για την εθνική Αγγλίας.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι έκανε ντεμπούτο με την U21 της Αγγλίας ο Jarell Quansah, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα.

Ο Mo Salah αγωνίστηκε σε σχεδόν ολόκληρη τη φιλική νίκη της Αιγύπτου με 1-0 επί της Ζάμπιας, αφού αντικαταστάθηκε στο 12ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Υπέροχο τέρμα από τον Harvey Elliott.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com