Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τσιμίκας: «Να κερδίσουμε το Europa League»

Τσιμίκας: «Να κερδίσουμε το Europa League»

Ο Κώστας Τσιμίκας μίλησε στην ιστοσελίδα του συλλόγου για τον στόχο κατάκτησης του Uefa Europa League, τη νίκη με 2-0 επί της Union SG την Πέμπτη το βράδυ και τον Ryan Gravenberch που σημείωσε το πρώτο του το γκολ με τα Κόκκινα.

Ο Έλληνας διεθνής για την διοργάνωση του Europa League είπε:

“ Για μένα είναι ξεχωριστό. Έπαιξα στο παρελθόν με τον Ολυμπιακό στο Europa League. Από το πρώτο μου παιχνίδι όταν έπαιξα με τον Ολυμπιακό, ήθελα να κερδίσω αυτό το τρόπαιο.”

«Πιστεύω ότι ο δρόμος είναι ανοιχτός για εμάς. Φυσικά θα είναι δύσκολο, αλλά νομίζω ότι γι’ αυτό αυτή η ομάδα είναι φτιαγμένη να προσπαθεί να κερδίσει τα πάντα. ”

Για τη νίκη επί των Βέλγων με 2-0:

“ Νομίζω ότι είχαμε τον έλεγχο. Φυσικά παίξαμε με μια πολύ σκληρή ομάδα, νομίζω ότι αμύνθηκαν πολύ καλά από την πρώτη στιγμή μέχρι την τελευταία στιγμή. ”

“ Πιστεύω ότι προσπαθούμε να κυριαρχήσουμε στο παιχνίδι, προσπαθούμε να παίζουμε πάντα το ποδόσφαιρο που παίζουμε. Το δεύτερο γκολ ήρθε στο τέλος, οπότε είμαστε πολύ χαρούμενοι με το αποτέλεσμα. ” Δήλωσε ο Τσιμίκας.

Όσο για τον Ryan Gravenberch:

“ Για να είμαι ειλικρινής, όταν έπαιζα στην Ολλανδία… τον ήξερα από τότε που έπαιζε στον Ajax. Έμεινα πραγματικά έκπληκτος με το ταλέντο του και την όλη δουλειά που έκανε. Προφανώς μετά από χρόνια παίζουμε τώρα στην ίδια ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που τον έχουμε εδώ. ”

“ Είναι ένα απολύτως τέλειο ταλέντο και απολαμβάνω πραγματικά κάθε μέρα στις προπονήσεις μαζί του και σε κάθε παιχνίδι που παίζουμε μαζί. ”

Οι Reds νίκησαν την Πέμπτη.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com