Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έκανε το 2 στα 2 με Gravenberch και Jota

Έκανε το 2 στα 2 με Gravenberch και Jota

O Ryan Gravenberch δέχεται τα συγχαρητήρια του Mo Salah για το πρώτο του γκολ ως παίκτη της Liverpool.

Το 2 στα 2 έκανε η Liverpool στο Uefa Europa League, αφού επικράτησε με σκορ 1-0 της Union SG στο Anfield, χάρη σε τέρμα του Ryan Gravenberch στο πρώτο μέρος και του Diogo Jota στο δεύτερο.

Ήταν η επιστροφή των Reds, έπειτα από το ατυχές αποτέλεσμα του περασμένου Σαββάτου στο Λονδίνο, με την ομάδα του Klopp να είναι καλύτερη καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και να πετυχαίνει δύο γκολ.

Πρωτιά για τη Liverpool στον πέμπτο όμιλο με 6 βαθμούς σε 2 αγώνες, ενώ ακολουθεί η Toulouse με 4, η οποία θα επισκεφθεί το Anfield στις 26 του μηνός.

Α’ Ημίχρονο: Με τον Alisson κάτω από τα δοκάρια, τον Konate στο κέντρο της άμυνας και τους Salah, Jota και Nunez στην επιθετική τριάδα ξεκίνησαν οι Reds κόντρα στην Union SG.

Μεγάλη ευκαιρία έχασε η Liverpool μόλις στο 5’, όταν ο Mo Salah δεν μπόρεσε να σκοράρει από θέση τετ α τετ, ενώ καλή ευκαιρία με εκτός περιοχής σουτ είχε και ο Gravenberch στο 10’, πριν ο Nunez μπει με τη μπάλα στα δίχτυα από θέση οφσάιντ.

Οι Reds συνέχισαν να έχουν το πάνω χέρι στην αναμέτρηση και είχαν νέα ευκαιρία με τον Nunez στο 14’, ενώ ο Ουρουγουανός στο 17’ δεν μπόρεσε να κάνει γκολ την εξαιρετική πάσα που του έβγαλε ο Salah, μετά από συνεργασία με τον Elliott.

Ο Κόκκινος μονόλογος συνεχίστηκε, έπειτα από ένα διάστημα, καθώς στο 36’ ο Nunez έπιασε άλλο ένα καλό σουτ, αλλά ο Morris είχε και πάλι απάντηση.

Το σκορ εν τέλει άνοιξε στο 44ο λεπτό. Οι Reds εκδήλωσαν μια γρήγορη επίθεση, ο Trent σούταρε εκτός περιοχής, ο Morris δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη μπάλα και ο Gravenberch την έστειλε στη συνέχεια στα δίχτυα, εκμεταλλευόμενος το rebound, πετυχαίνοντας το παρθενικό γκολ του με τα Κόκκινα.

Οι φιλοξενούμενοι λίγο έλειψε να απαντήσουν σχεδόν άμεσα, όταν ο Amoura πέρασε τη μπάλα από τον Alisson, αλλά ο Konate ήταν εκεί για να παραχωρήσει κόρνερ και να αποτρέψει το γκολ.

Β’ Ημίχρονο: Με την έναρξη της επανάληψης, οι Alexis Mac Allister, Luis Diaz και Curtis Jones πήραν τις θέσεις των Endo, Salah και Nunez.

Οι Reds ήταν εκείνοι που απείλησαν πρώτοι και στο δεύτερο μέρος, με τον Morris να αποκρούει την καλή κεφαλιά του Jota στο 51’, καθώς και το πλασέ του Gravenberch δέκα λεπτά αργότερα.

Αμέσως μετά έγινε και η τέταρτη αλλαγή της ομάδας, αφού ο Joe Gomez πήρε τη θέση του Trent Alexander-Arnold.

Στο 65ο λεπτό και όσο το σκορ παρέμενε στο 1-0, η Union SG είχε τη δική της στιγμή, με τον Amoura, ο οποίος όμως καθυστέρησε με την προσπάθεια του να καταλήγει άουτ.

Οι ααλλαγές του Klopp έκλεισαν στη συνέχεια, με τον Szoboszlai να περνά αντί του Gravenberch, ο οποίος είχε ένα άστοχο σουτ στο 85’, όπως και ο Jones στο αμέσως επόμενο λεπτό.

Στο μεταξύ, η Union είχε αρχίσει να πιστεύει στο 1-1 και έβγαζε ορισμένες επιθέσεις, πατώντας και στην περιοχή των Reds, χωρίς όμως να βρει τη μεγάλη φάση, με τη Liverpool να τελειώνει την υπόθεση νίκης στις καθυστερήσεις.

Από φάουλ της Union, η Liverpool έβγαλε άλλη μια γρήγορη αντεπίθεση, ο Diaz τροφοδότησε τον Jota και ο Πορτογάλος τελείωσε στη συνέχεια υποδειγματικά τη φάση με το αριστερό για το 2-0 στο 92’.

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold (Gomez 63′), Konate, Quansah, Τσιμίκας; Endo (Mac Allister 46′), Elliott, Gravenberch (Szoboszlai 79′); Salah (Diaz 46′), Jota, Nunez (Jones 46′)

Επόμενος αγώνας για τους Reds την Κυριακή κόντρα στην Brighton στο AMEX.

Πρώτο γκολ με τα Κόκκινα για τον Ryan Gravenberch.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com