Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Χωρίς Kelleher απόψε οι Reds

Χωρίς Kelleher απόψε οι Reds

Με μια απουσία της τελευταίας στιγμής θα υποδεχθεί η Liverpool απόψε το βράδυ την Union Saint-Gilloise στο Anfield, καθώς ο Caoimhin Kelleher τέθηκε εκτός από την αναμέτρηση.

Ο Ιρλανδός τερματοφύλακας τραυματίστηκε στην προπόνηση της Τρίτης, χρειάστηκε ράμματα, δεν συμμετείχε στη χθεσινή τελευταία κανονική προπόνηση στο AXA Training Cente πριν τον αποψινό αγώνα και δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Στο πρώτο παιχνίδι του ομίλου είχε ξεκινήσει βασικός στην Αυστρία κόντρα στη LASK, έχοντας πολύ καλή απόδοση και το πλάνο της ομάδας, ήταν να τον χρησιμοποιήσει τουλάχιστον σε όλα τα ματς της φάσης των ομίλων, ώστε να του δώσει χρόνο συμμετοχής.

Ο τραυματισμός του θα του στερήσει την παρουσία και από την εθνική του ομάδα για τα παιχνίδια του Οκτωβρίου με Ελλάδα και Γιβραλτάρ.

Πλέον, ο Klopp έχει τρεις επιλογές για τη θέση του τερματοφύλακα για το αποψινό παιχνίδι με τους Βέλγους, εκείνη του Alisson, εκείνη του Pitaluga, καθώς και εκείνη του Jaros, αφού ο Adrian έχει μείνει εκτός λίστας για τα παιχνίδια του Europa League και μπορεί να δηλωθεί, μόνο αν υπάρξει σοβαρός τραυματισμός τερματοφύλακα.

Προβάδισμα πάντως σαφώς και έχει ο Alisson Becker, ο οποίος άλλωστε τις προηγούμενες σεζόν αγωνιζόταν κανονικά και στη φάση των ομίλων του Uefa Champions League.

Εκτός τέθηκε ο Kelleher.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com