Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για την Union SG και το ματς με την Tottenham

Ο Klopp για την Union SG και το ματς με την Tottenham

Ο Jürgen Klopp μίλησε στη συνέντευξη τύπου ενόψει του αγώνα με την Union Saint-Gilloise για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Uefa Europa League.

Ο τεχνικός των Reds ρωτήθηκε αρχικά για τα γεγονότα του Σαββάτου:

“ Το ηχητικό δεν άλλαξε καθόλου τα πράγματα γιατί δεν με ενδιέφερε πραγματικά γιατί συνέβησαν τα πράγματα. Είδα το αποτέλεσμα, είδα ένα γκολ και δεν μέτρησε. Δεν περίμενα το ηχητικό. Πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό να το αντιμετωπίσουμε με τον σωστό τρόπο. Όλοι οι εμπλεκόμενοι, διαιτητής εντός γηπέδου, τέταρτος διαιτητής, VAR, δεν το έκαναν επίτηδες. Ναι, ήταν ένα λάθος, ένα προφανές λάθος Νομίζω ότι θα υπήρχαν λύσεις μετά. “

“ Ως άνθρωπος του ποδοσφαίρου, νομίζω ότι το μόνο αποτέλεσμα θα πρέπει να είναι ένα replay του αγώνα, αλλά μάλλον δεν θα συμβεί. ”

“ Δεν είμαι θυμωμένος με κανέναν από αυτούς και πραγματικά πιστεύω ότι δεν πρέπει να κυνηγήσουμε αυτούς. Έκαναν ένα λάθος και ένιωσαν φρικτά εκείνο το βράδυ, είμαι 100% σίγουρος και αυτό είναι αρκετό. ”

“ Αν συμβεί ξανά, νομίζω ότι η επανάληψη θα ήταν το σωστό ή ο διαιτητής φέρνει και τους δύο προπονητές μαζί και λέει εντάξει, ας το τακτοποιήσουμε. ”

Για την αποβολή του Curtis Jones:

“ Αυτό που σκέφτηκα ότι μας έκανε πολύ δύσκολη αυτή τη μέρα, είναι και όλες οι άλλες αποφάσεις…Θα έδινα κόκκινη κάρτα στην αργή κίνηση, αλλά σε πραγματικό χρόνο δεν είναι κόκκινη… ”

“ Τότε το λάθος είναι η εμφάνιση μιας παγωμένης εικόνας σε αργή κίνηση. ”

Αν υπήρξαν θετικά από τον αγώνα:

“ Είδα μια υπέροχη ομάδα να παλεύει ενάντια σε όλες τις αντιξοότητες με έναν απίστευτο δίκαιο τρόπο, όχι όπως συνέβη στο τέλος, ενώ είχαμε οκτώ κίτρινες κάρτες συνολικά, περίεργη κατάσταση, αλλά αυτό είναι που κρατάμε από αυτό. ” Είπε ο Klopp.

Για την κατάσταση του Gakpo:

“ Δεν θα είναι διαθέσιμος. ”

Για την ανακοίνωση της PGMOL για το ακυρωθέν γκολ του Diaz:

“ Το σαφές και προφανές λάθος δεν είναι η σωστή διατύπωση, αφορά το σωστό ή το λάθος. Είναι ένας τεράστιος θεσμός. Στο τέλος, είτε το πιστεύετε είτε όχι, όλοι θέλουν να κάνουν τα πράγματα σωστά. ”

«Είναι φανταστικό να πανηγυρίζουμε ουσιαστικά ένα γκολ για ένα δευτερόλεπτο και μετά περιμένουμε πέντε λεπτά για να καταλάβουμε αν μπορούμε πραγματικά να πανηγυρίσουμε ένα γκολ ή όχι; ”

“ Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε μια κατάσταση όπου ο καθένας μπορεί να πάρει τις καλύτερες αποφάσεις του. ”

“ Πραγματικά έγινα ένα τεράστιο λάθος, διορθώστε το όμως εκείνη τη στιγμή. Ο κόσμος πίστευε ότι δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό. Αν όχι, εντάξει, ας κάνουμε μια επανάληψη του αγώνα. ”

Για το ενδεχόμενο επανάληψης του αγώνα:

“ Πρέπει να αποδεχτώ τα πάντα, νομίζω ότι είναι πραγματικά πρωτόγνωρο που μέρη της διαιτητικής ομάδας έδωσαν το γκολ, αυτό είναι πραγματικά σπάνιο, αλλά δεν φαίνεται στην οθόνη, στο φύλλο αγώνα. Αυτό το κάνει πραγματικά διαφορετικό νομίζω. ”

“ Στη θέση μας, είναι απολύτως φυσιολογικό να αποδεχόμαστε ό,τι μας λένε. Αυτός είναι ο πλανήτης ζούμε. ”

“ Έχουμε ανθρώπους στο σύλλογο που το συνδυάζουν και μετά ο σύλλογος κάνει τα πράγματα που πρέπει να κάνουμε. ”

“ Η λέξη κλιμάκωση που αναφέρθηκε δεν προήλθε από εμένα. Δεν ξέρω καν τι σημαίνει. Ξέρω μάλλον τι σημαίνει αλλά δεν θα την έβαζα σε μια επιστολή. ”

“ Απλά χρησιμοποιήστε την κοινή λογική. Αν αυτό συνέβαινε ξανά, θα έλεγα επανάληψη του αγώνα. Αλλά, πολύ καλύτερα από μια επανάληψη, τακτοποιήσετε το εκείνη τη στιγμή, με κοινή λογική. ”

“ Κατά την άποψη μου, ο αγώνας θα πρέπει να γίνει ξανά. ”

Αν θα ζητήσει η ομάδα επανάληψη του αγώνα:

“ Σε αυτό το στάδιο, επεξεργαζόμαστε τις πληροφορίες που έχουμε. ”

Όσο για την αντίπαλο της Πέμπτης, Union SG:

“ Ήμουν πραγματικά περήφανος για την ομάδα, με το πώς αντιμετώπισε την κλήρωση. Η ομάδα μας αισθάνθηκε πολύ καλά γι ‘αυτό επίσης. Αυτό πρέπει να χρησιμοποιήσουμε. ”

“ Είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι αύριο το βράδυ, νομίζω ότι ο κόσμος μας δείχνει την αγάπη που του αξίζει και δημιουργεί μια πραγματικά ιδιαίτερη ατμόσφαιρα. ”

“Λοιπόν, ανυπομονώ πολύ για μια ευρωπαϊκή βραδιά στο Anfield. ”

Για τα αδέρφια Mac Allister που τα τεθούν αντιμέτωπα:

“ Ο πατέρας τους είναι εδώ, η οικογένεια είναι εδώ, μια μεγάλη στιγμή σίγουρα για εκείνον είμαι σχεδόν σίγουρος. ”

“ Είναι ξεχωριστό και μπορώ να φανταστώ ότι είδα ένα μικρό απόσπασμα όταν μιλούσαν μεταξύ τους.

“ Αδέρφια, αγαπούν ο ένας τον άλλον, αλλά μπορούν ακόμα να τσακώνονται από καιρό σε καιρό. Δεν είχα αδερφό αλλά έχω αδερφές. ”

Για νέα Ευρωπαϊκή νίκη η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com