Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ασκεί έφεση για την κόκκινη του Jones η Liverpool

Ασκεί έφεση για την κόκκινη του Jones η Liverpool

Η Liverpool καταθέτει έφεση για την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο Curtis Jones στον Σαββατιάτικο αγώνα κόντρα στην Tottenham στο Λονδίνο για την 7η αγωνιστική της Premier League.

Ο μέσος των Reds αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα από τον Simon Hooper για τάκλιν στον Bissouma στα μέσα του πρώτου μέρους, έπειτα από σχετικό έλεγχο του πρώτου διαιτητή στο VAR και ενώ αρχικά του είχε δείξει κίτρινη κάρτα.

Οι Reds έχουν κερδίσει ήδη μια έφεση τη φετινή σεζόν για την κόκκινη κάρτα του Alexis Mac Allister στον αγώνα της δεύτερης αγωνιστικής με την Bournemouth, την οποία και κέρδισαν.

Σε περίπτωση όμως που η απόφαση δεν αλλάξει, ο 22χρονος μέσος θα λείψει από τα τρία επόμενα παιχνίδια της ομάδας για την Premier League κόντρα σε Brighton, Everton και Nottingham Forest.

Όπως δήλωσε ο Jürgen Klopp, μετά το παιχνίδι με την Tottenham, ο Jones δεν θα έπρεπε να είχε αποβληθεί με απευθείας κόκκινη, αφού είχε βρει πρώτα την μπάλα και στη συνέχεια τον αστράγαλο του αντιπάλου.

Θυμίζουμε πως στο Σαββατιάτικο παιχνίδι του Λονδίνου αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες και ο Diogo Jota, αλλά δεν μπορεί να γίνει έφεση για τη συγκεκριμένη απόφαση.

Έφεση από τη Liverpool για την αποβολή του Curtis Jones το Σάββατο. 
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com