Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Υπόθεση ενός ημιχρόνου η πρόκριση της Liverpool

Υπόθεση ενός ημιχρόνου η πρόκριση της Liverpool

Υπόθεση ενός ημιχρόνου ήταν για την Liverpool η πρόκριση στην τέταρτη φάση του Carabao Cup, με τους Reds να ανατρέπουν στο 2ο μέρος το εις βάρος τους σκορ και να επικρατούν με 3-1 της Leicester.

Δίκαιη η πρόκριση των Reds που σκόραραν με τους Gakpo, Szoboszlai και Jota.

Α’ Ημίχρονο: Με 10 αλλαγές από την Κυριακή και με τον Curtis Jones σε ρόλο δεξιού μπακ ξεκίνησαν οι Reds κόντρα στη Leicester.

Η αναμέτρηση ωστόσο δεν ξεκίνησε ιδανικά, αφού η ομάδα του Maresca πήρε προβάδισμα στο σκορ μόλις στο 3’ με την πρώτη της αντεπίθεση στο ματς και με τον Mcateer να εκτελεί τον Kelleher.

Οι Reds προσπάθησαν να απαντήσουν άμεσα και θα μπορούσαν να είχαν κερδίσει πέναλτι λίγο λεπτά αργότερα σε καθαρή ανατροπή του Doak και είχαν διπλή ευκαιρία στο 11’ κεφαλιά του Quansah και δοκάρι του Doak από κοντά.

Οι Κόκκινες ευκαιρίες συνεχιστήκαν και στο 17’ με σουτ του Elliott, αλλά και στο 22’ με κεφαλιά του Gakpo που απομακρύνθηκε πάνω στη γραμμή, ενώ ευκαιρία είχε ο Ολλανδός και στο 36ο λεπτό.

Β’ Ημίχρονο: Η αρχή της επανάληψης ήταν εντελώς διαφορετική από εκείνη του πρώτου μέρους, με τη Liverpool να ισοφαρίζει σε 1-1 στο ξεκίνημα της και το γκολ να είναι Ολλανδική υπόθεση, με τον Gakpo, ο οποίος τροφοδοτήθηκε εντός περιοχής από τον Gravenberch, γύρισε υπέροχα και σκόραρε.

Στο 56ο λεπτό παραλίγο να γίνει η ολική ανατροπή στο ματς με κεφαλιά του Gakpo που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και δεν πέρασε τη γραμμή.

Στο 65’ οι Reds έκαναν τις δύο τους πρώτες αλλαγές, με τους Szoboszlai και Nunez να παίρνουν τις θέσεις των Gravenberch και Doak και τον πρώτο να έχει άμεση επίδραση στο ματς.

Με τη συμπλήρωση 70 λεπτών αγώνα, ο Szoboszlai έπιασε ένα απίστευτο εκτός περιοχής σουτ και έβαλε τους Reds μπροστά στο σκορ με 2-1.

Στο 76’ οι Reds είχαν νέα καλή στιγμή, αλλά η προσπάθεια του Nunez έφυγε εκτός, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό οι αλλαγές συνεχίστηκαν με τον Bajcetic να αντικαθιστά τον Jones.

Νέα ευκαιρία είχε ο Szoboszlai στο 84’, ξανά με εκτός περιοχής σουτ, με την μπάλα να φεύγει πάνω από τα δοκάρια και στο 87’ ο Nunez και σε αυτή την περίπτωση ελάχιστα άουτ.

Το 3-1 φαινόταν πως ήταν θέμα χρόνου να έρθει και έτσι και έγινε στο 89ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Quansah πάτησε περιοχή και βρήκε τον Jota, για να στείλει ο τελευταίος τη μπάλα στα δίχτυα με εξαίσιο τακουνάκι!

Η ομάδα του Klopp έφτασε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων μια ανάσα και από το 4-1, όταν ο Coady έδιωξε πάνω στη γραμμή την προσπάθεια του Elliott.

Liverpool: Kelleher; Jones (Bajcetic 79′), Quansah, Konate, Τσιμίκας (Chambers 90′); Endo, Elliott, Gravenberch (Szoboszlai 65′); Doak (Nunez 65′), Jota, Gakpo

Επόμενος αγώνας για τους Reds το απόγευμα του Σαββάτου κόντρα στην Tottenham.

Ένα υπέροχο τέρμα από τον Szoboszlai.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com