Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αντικείμενο μελέτης από το Harvard το συμβόλαιο του Mo Salah

Αντικείμενο μελέτης από το Harvard το συμβόλαιο του Mo Salah

Το μέλλον του Mo Salah είναι ένα μόνιμο θέμα όταν συζητάμε για τη Liverpool, αλλά είναι η πιο πρόσφατη επέκτασή του που έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον του Harvard Business School.

Ο Αιγύπτιος έβαλε τέλος σε μήνες κερδοσκοπίας και ανησυχίας, όταν έβαλε το στυλό στο χαρτί για νέο συμβόλαιο το 2022, επεκτείνοντας τη θητεία του στον σύλλογο μέχρι το 2025. Ήρθε μετά από εικασίες σχετικά με τον μισθό που ζητούσε ο Salah, συγκεκαλυμμένα μηνύματα από τον ατζέντη του Ramy Abbas και συνεντεύξεις στον ισπανικό Τύπο που αναστάτωσαν τα πνεύματα.

Η διαδικασία φαινόταν μακρά, αλλά η τελική κατάληξη ήταν μόνο θέμα χρόνου – αν και αυτό δεν εμπόδισε το μετέπειτα καλοκαιρινό ενδιαφέρον από συλλόγους της Σαουδικής Αραβίας.

Τώρα, οι διαπραγματεύσεις για το συμβόλαιο αποτελούν αντικείμενο μελέτης περίπτωσης από το Harvard Business School, με τους Salah και Abbas να προσφέρουν ανοιχτά πληροφορίες, με την υποστήριξη της Liverpool. Το Harvard Business School είναι ένα από τα πιο αξιόλογα του είδους του στον κόσμο και ο Salah μοιράστηκε την είδηση της μελέτης περίπτωσης στο Instagram λίγο μετά τη νίκη της Liverpool με 3-1.

Κάθε μακροσκελής ανάρτηση κειμένου θα έκανε τους καρδιακούς παλμούς να ανέβουν ελαφρώς, αλλά το περιεχόμενο της ανάρτησης ήταν να μοιραστεί ότι οι διαπραγματεύσεις για το συμβόλαιο του Salah το 2022 αποτελούσαν μέρος μιας μελέτης περίπτωσης. Η Anita Elberse, καθηγήτρια του Harvard Business School και ο Taher El Moataz Bellah, συγγραφέας που σπουδάζει για το MBA του, ήταν συν-συγγραφείς στο κομμάτι που εξετάζει την διαδικασία της επέκτασης.

Η μελέτη παρουσιάζει μια πληθώρα ερωτημάτων, μεταξύ των οποίων, αν «ο Abbas και ο Salah έχουν δίκιο να συνεχίσουν να πιέζουν τη Liverpool για μια καλύτερη συμφωνία – ακόμη και αν ο Salah, ο οποίος θα γινόταν 30 ετών σε λίγες ημέρες και ήταν ήδη ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες στον κόσμο;»

Τα στοιχεία δείχνουν ξεκάθαρα ότι η απάντηση σε αυτό ήταν ένα ηχηρό ναι – οι όροι του είναι της τάξης των 350.000 λιρών την εβδομάδα. Θα ήταν ενδιαφέρον να πάρει κανείς στα χέρια του την πλήρη μελέτη περίπτωσης, την οποία η Elberse πρόκειται να συζητήσει στα επερχόμενα μαθήματα MBA στο Harvard.

Δεν είναι σίγουρο ότι πολλοί ποδοσφαιριστές μπορούν να πουν ότι τα συμβόλαιά τους έχουν προσελκύσει τέτοιο ενδιαφέρον, αλλά ο Salah δεν είναι ένας οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής.

Αντικείμενο μελέτης από το Harvard το συμβόλαιο του Mo Salah
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com