Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επέστρεψε ως στόπερ ο Bajcetic, 2 ασίστ ο Nunez (vid)

Επέστρεψε ως στόπερ ο Bajcetic, 2 ασίστ ο Nunez (vid)

Καλή και σημαντική ημέρα ήταν η Παρασκευή (και τα ξημερώματα του Σαββάτου) για τους διεθνείς ποδοσφαιριστές της Liverpool, αφού ο Stefan Bajcetic επέστρεψε στη δράση μετά από έξι μήνες και ο Darwin Nunez ξεχώρισε, μοιράζοντας δύο ασίστ.

Ο 18χρονος άσος των Reds πραγματοποιήσει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση από τον περασμένο Μάρτιο, περνώντας ως αλλαγή για τα τελευταία 25 λεπτά στο 6-0 της Ισπανίας U21 κόντρα στη Μάλτα για τα προκριματικά του Euro, αγωνιζόμενος μάλιστα ως κεντρικός αμυντικός και όχι στη μεσαία γραμμή, όπου και αγωνίζεται στη Liverpool.

Ο Darwin Nunez ξεχώρισε στην πρώτη του εμφάνιση, υπό τις οδηγίες του Marcelo Bielsa, καθώς ξεκίνησε βασικός στη νίκη με 3-1 επί της Χιλής για τα προκριματικά του Μουντιάλ και μοίρασε την τελική πάσα για το 1-0 και το 3-1 του De La Cruz.

Ο Andy Robertson ήταν αρχηγός στην εύκολη νίκη της Σκωτίας με 0-3 στην Κύπρο για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Τέλος, οι Diogo Jota και Alisson Becker δεν αγωνίστηκαν στις νίκες της Πορτογαλίας και της Βραζιλίας κόντρα σε Σλοβακία και Βολιβία με 0-1 και 1-5 αντίστοιχα.

Εντυπωσίασε ο Darwin Nunez.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com