Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μοναδική εμπειρία για τους Red fans στο Anfield με φιλανθρωπικό σκοπό

Μοναδική εμπειρία για τους Red fans στο Anfield με φιλανθρωπικό σκοπό

Χιλιάδες οπαδοί συρρέουν στο Anfield σε κάθε παιχνίδι για να παρακολουθήσουν τη Liverpool να παίζει, αλλά πόσοι έχουν κοιμηθεί στο γήπεδο;

Μια ομάδα οπαδών πρόκειται να βιώσει το ξύπνημα με το γήπεδο του Anfield σε πλήρη θέα, στο πλαίσιο του εράνου του LFC Foundation, Kip on the Kop. Πάνω από το Mersey river, η Tranmere Rovers έχει πραγματοποιήσει μια παρόμοια διοργάνωση τρεις φορές στο παρελθόν και η Liverpool ακολουθεί τώρα το παράδειγμά της.

Το βράδυ του Σαββάτου, οι θαυμαστές θα κοιμηθούν στο Kop του Anfield για να συγκεντρώσουν χρήματα για το LFC Foundation. Η φιλανθρωπική οργάνωση του Liverpool παρέχει ζωτικά κεφάλαια για να υποστηρίξει ανθρώπους που είναι ευάλωτοι στην έλλειψη στέγης από όλη την πόλη.

Μπορείτε να κάνετε δωρεά κάνοντας κλικ εδώστο JustGiving

«Αυτό έχει ως στόχο να τους ενδυναμώσει να πιστέψουν στον εαυτό τους, ενώ παράλληλα χτίζουν αυτοπεποίθηση και αυτοπεποίθηση στο ταξίδι τους προς μια ουσιαστική καριέρα, καθώς και η Liverpool Homeless FC, η οποία δημιούργησε ένα ετήσιο πρωτάθλημα 5 ατόμων που ιδρύθηκε και είναι πρόσβαση από άτομα που πλήττονται από έλλειψη στέγης σε όλη την περιοχή.», ανέφερε στέλεχος του LFC Foundation.

Εν τω μεταξύ, ο οπαδός της Liverpool και κωμικός John Bishop, ο οποίος είναι επίσης πρεσβευτής της Liverpool Homeless FC, είπε: «Το να είσαι στο Kop είναι πάντα ξεχωριστό, αλλά το να κοιμάσαι εκεί και με αυτό τον τρόπο βοηθάς στην ανάδειξη της κατάστασης των αστέγων στο Liverpool και όχι μόνο, σπάνια ευκαιρία!

Ελπίζω όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι να κάνουν τη νύχτα ένα γεγονός που θα θυμούνται και να το χρησιμοποιήσουν ως ευκαιρία για να κάνουν τη διαφορά και να αφήσουν εκείνους τους ανθρώπους που είναι αόρατοι να ξέρουν ότι τους βλέπουμε.»

Αν και είναι σημαντικό να αναγνωρίσουμε ότι μια νύχτα στο Kop δεν αναπαράγει αυτό που είναι να κοιμάσαι στο δρόμο, η εκδήλωση στοχεύει να αυξήσει την ευαισθητοποίηση για ορισμένες από τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι άστεγοι. Καθένας από τους συμμετέχοντες θα συγκεντρώσει τουλάχιστον 250 £ για τον σκοπό και μεταξύ των παρευρισκομένων θα είναι και ο πρώην τερματοφύλακας της Liverpool, Chris Kirkland.

Μοναδική εμπειρία για τους Red fans στο Anfield με φιλανθρωπικό σκοπό
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com