Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mac Allister και Szoboszlai ξεπέρασαν ήδη τα περσινά λεπτά των Οx & Keita

Mac Allister και Szoboszlai ξεπέρασαν ήδη τα περσινά λεπτά των Οx & Keita

Αρκετά ενισχυμένη είναι η φετινή Liverpool στον χώρο της μεσαίας γραμμής, με τους Alexis Mac Allister και Dominik Szoboszlai να αποτελούν τις δύο προσθήκες που έχουν ξεχωρίσει μέχρι στιγμής, οι οποίοι μάλιστα είναι κάτοχοι και ενός αξιοσημείωτου στατιστικού.

Οι δύο άσοι που αποκτήθηκαν από Brighton και RB Leipzig αντίστοιχα έχουν ξεκινήσει βασικοί και στα τέσσερα φετινά παιχνίδια της ομάδας στην Premier League, έχοντας μάλιστα συμπληρώσει 669 λεπτά συνολικά, τα οποία είναι ήδη περισσότερα από όσα έπαιξαν οι Νaby Keita και Alex Oxlade-Chamberlain σε ολόκληρη την περσινή σεζόν.

Οι δύο πρώην πλέον μέσοι της ομάδας ναι μεν δεν ανάμεσα στις πρώτες επιλογές, αλλά αγωνίστηκαν ελάχιστα, καθώς βρέθηκαν στο χορτάρι για μόλις 628 λεπτά, μη καταφέρνοντας να βοηθήσουν ουσιαστικά τον Jürgen Klopp, παρότι ήταν διαθέσιμοι και μη τραυματίες για το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν.

Αξίζει πάντως να σημειώσουμε πως τα φετινά λεπτά των Mac Allister και Szoboszlai θα ήταν ακόμη περισσότερα, αν ο Αργεντινός δεν είχε αποβληθεί με απευθείας κόκκινη κάρτα στην εντός έδρας νίκη επί της Bournemouth.

Σχεδόν καθόλου δεν είδαμε πέρυσι τον Naby Keita.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com