Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ανανεώνει μέχρι το 2027 ο Κώστας Τσιμίκας

Ανανεώνει μέχρι το 2027 ο Κώστας Τσιμίκας

Στη Liverpool θα παραμείνει ο Κώστας Τσιμίκας, καθώς είναι έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τον σύλλογο, μέχρι το καλοκαίρι του 2027, όπως αποκάλυψε η Athletic UK και ο James Pearce.

Ο διεθνής αριστερός μπακ μπορεί να μην έχει θέση βασικού στην ομάδα του Klopp, ωστόσο εξακολουθεί να αποτελεί μια πολύ αξιόπιστη εναλλακτική λύση, πίσω από τον Andy Robertson.

Η πλευρά του Έλληνα παίκτη ήρθε σε συμφωνία με τους Reds για διετή επέκταση του τρέχοντος συμβολαίου του, το οποίο ολοκληρώνεται το 2025, πιθανότατα με καλύτερες οικονομικές απολαβές.

Ο 27χρονος αμυντικός τη σεζόν που μας πέρασε πραγματοποίησε 28 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της ομάδας, ενώ φέτος τον έχουμε να δει να αγωνίζεται για μόλις 4 λεπτά ως αλλαγή στη νίκη με 2-1 επί της Bournemouth στο Anfield τον περασμένο μήνα.

Το προσεχές διάστημα αναμένεται να πάρει ακόμη περισσότερες ευκαιρίες, τόσο στο Europa League που ξεκινά στις 21 του μηνός, όσο και στο Carabao Cup, αρχής γενομένης από τα παιχνίδια με LASK και Leicester αντίστοιχα.

Ο Κώστας Τσιμίκας υπογράφει νέο συμβόλαιο με τη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com