Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Diaz: «Είμαι πραγματικά ευτυχής στην Liverpool & δεν θα άλλαζα τίποτα»

Diaz: «Είμαι πραγματικά ευτυχής στην Liverpool & δεν θα άλλαζα τίποτα»

Η μεταγραφική περίοδος της Saudi Pro League τελειώνει σήμερα, Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2023 και οι φήμες για μια μεγαλύτερη προσφορά από την Al-Ittihad για τον Mohamed Salah δεν λένε να κοπάσουν.

Οι ομάδες, οι οποίες ανήκουν στο Ταμείο Δημοσίων Επενδύσεων της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας (Saudi royal family’s Public Investment Fund) έδειξαν ιδιαίτερη προτίμηση στους ποδοσφαιριστές της Liverpool, με τους Fabinho και Jordan Henderson να παίρνουν μεταγραφή για Al-Ittihad και Al Ettifaq αντίστοιχα, τον Roberto Firmino να καταλήγει στην Al-Ahli ως ελεύθερος και τους Reds να απορρίπτουν με συνοπτικές διαδικασίες τις προσφορές για τους Alisson Becker και Luis Diaz.

Οι δημοσιογραφικές αναφορές τον Ιούλιο, για μια προσφορά ύψους 43,3 εκατομμυρίων λιρών για τον Κολομβιανό, την οποία απέρριψε άμεσα η Liverpool, αποδείχθηκαν βάσιμες. Και ενώ αρκετοί ποδοσφαιριστές προτίμησαν τα πλουσιοπάροχα συμβόλαια της Σαουδικής Αραβίας, ο Luis Diaz ξεκαθάρισε ότι είναι «πραγματικά χαρούμενος» στην Liverpool και «δεν θα άλλαζε τίποτα».

Ο Diaz, ο οποίος ξεκίνησε τη σεζόν σε εξαιρετική φόρμα, σκοράροντας κόντρα σε Chelsea και Bournemouth δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:
«Είμαι πολύ περήφανος, που βρίσκομαι σε έναν τόσο τεράστιο σύλλογο όπως αυτό. Είμαι πραγματικά χαρούμενος και προσπαθώ να απολαμβάνω κάθε λεπτό. Πέρα από σπουδαίους συμπαίκτες, έχω την ευκαιρία να αγωνίζομαι δίπλα σε μεγάλα ονόματα, τους οποίους κάποτε έβλεπα από την τηλεόραση.»

«Λοιπόν, για μένα αυτό είναι πραγματικά σαν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα και ας ελπίσουμε ότι μπορώ να συνεχίσω να πραγματοποιώ ακόμη περισσότερα από αυτά τα όνειρα και να συνεχίσω να πετυχαίνω σημαντικούς στόχους.»

Και πρόσθεσε: «Αισθάνομαι χαρούμενος που βρίσκομαι σε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο και δεν θα άλλαζα τίποτα σε αυτή τη φανταστική εμπειρία.»

Η προσφορά από την Al-Hilal, η οποία έκτοτε απέκτησε τον Neymar στην τιμή των 86,3 εκατομμυρίων λιρών, άξιζε στην πραγματικότητα λιγότερο από ό,τι πλήρωσε η Liverpool για τον Diaz και επιπρόσθετα προκάλεσε περαιτέρω ανησυχίες σχετικά με τους παίκτες που δελεάζονταν από τα πλούτη της Saudi Pro League.

Από την άλλη η Liverpool μπορεί να προσφέρει πράγματα που κανένας σύλλογος στη Μέση Ανατολή δεν μπορεί, με την κληρονομιά της να συνοψίζεται στα συναισθήματα του Diaz κάθε φορά που ακούει το «You’ll Never Walk Alone».

«Είναι ένα εντελώς μοναδικό συναίσθημα, μια πραγματική μοναδική εμπειρία», συνέχισε. «Βγαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο με αυτούς τους καταπληκτικούς οπαδούς σε αυτό το υπέροχο γήπεδο, το οποίο είναι πάντα όρθιο και ακριβώς πίσω μας και μας υποστηρίζει, νιώθεις ανατριχίλα…Ειλικρινά, τίποτα άλλο δεν συγκρίνεται με αυτό».

Diaz: «Είμαι πραγματικά ευτυχής στην Liverpool & δεν θα άλλαζα τίποτα»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com