Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Συνεχίζεται με την Rayner Rowen Construction η δουλειά στην Anfield Road

Συνεχίζεται με την Rayner Rowen Construction η δουλειά στην Anfield Road

Θετικά ήταν τα νέα που ανακοίνωσε η Liverpool την Πέμπτη όσο αφορά τις εργασίες στην Anfield Road End, καθώς αναμένεται να ξεκινήσει εκ νέου η τελευταία τους φάση.

Οι εργασίες στο πάνω διάζωμα της νέας κερκίδας είχαν σταματήσει τον περασμένο μήνα, έπειτα από την χρεοκοπία της Buckingham Group, με τον σύλλογο να εξετάζει έκτοτε μια σειρά από λύσεις για την τελική φάση των έργων.

Τώρα, η ομάδα όρισε την Rayner Rowen Construction, μαζί με μια σειρά άλλων εργολάβων, ώστε να συνεχίσουν τις τελικές εργασίες.

Η Rayner Rowen αρχικά θα δουλέψει με τον σύλλογο, ώστε να υπάρξει ένα τελικό πλάνο, για να γνωρίζει και η Liverpool πόσος χρόνος θα χρειαστεί για να ολοκληρωθούν τα έργα, αλλά και ποια θα είναι η τελική χωρητικότητα του γηπέδου.

Για τα επόμενα τρία εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας κόντρα σε West Ham, Leicester City και Union St. Gilloise για Premier League, Carabao Cup και Europa League αντίστοιχα, η χωρητικότητα του Anfield θα είναι ακριβώς αυτή που ήταν και στα πρώτα δύο ματς της σεζόν με Bournemouth και Aston Villa.

Οι Reds θα ήθελαν να ήταν απόλυτα έτοιμη η νέα τους κερκίδα στο Merseyside Derby με την Everton στις 21 Οκτωβρίου, όμως αυτό δεν θεωρείται εύκολο.

Η κατάσταση της Anfield Road End.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com