Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > O Kaide Gordon επιστρέφει και μαζι του οι ελπίδες για την εξέλιξη του

O Kaide Gordon επιστρέφει και μαζι του οι ελπίδες για την εξέλιξη του

Ο Kaide Gordon επέστρεψε στην Liverpool μετά από 19 μήνες απουσίας και έναν σοβαρό μυοσκελετικό τραυματισμό που αντιμετώπιζε και οι ελπίδες για την εξέλιξη του σαν παίκτη επανήλθαν σε πρώτο πλάνο.

Ο Gordon επέστρεψε στο παιχνίδι της U21 με την Middlesbrough μετά τον Φεβρουάριο του 2022 όπου ήταν παρών στην πρώτη ομάδα και στην εθνική των U21 της Αγγλίας. Ο νεαρός ήταν στον πάγκο στην νίκη της ομάδας μας ενάντια στην Cardiff για το FA Cup ενώ έπαιξε 90 λεπτά στην ήττα της Liverpool U21 στο ματς με τους μικρούς της Leeds. Αυτές ήταν και οι τελευταίες του εμφανίσεις πριν διαπιστωθεί το μυοσκελετικό του πρόβλημα στην λεκάνη καθώς ο νεαρός αισθανόταν πόνο σε αυτή την περιοχή.

Το θετικό είναι ότι το πρόβλημα αντιμετωπίστηκε και ο νεαρός έχοντας επαναφέρει τα επίπεδα της φυσικής του κατάστασης εκεί που θέλει έκανε την επιστροφή του με την U21 στο ματς της περασμένης Κυριακής. Ο Barry Lewtas προπονητής της U21 τον δήλωσε στην αποστολή και τον χρησιμοποίησε στο 75 λεπτό όπου με την ομάδα μας να χάνει 3-0, στο τελικό 4-1 του παιχνιδιού.

Ο Gordon τελικά αγωνίστηκε για 25 λεπτά καθώς υπήρξαν 10 λεπτά καθυστερήσεις. Ο Gordon μάλιστα έγραψε το όνομα του στο φύλλο αγώνα καθώς δέχθηκε κίτρινη κάρτα στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Η ήττα μπορεί να ήταν βαριά αλλά ο δεύτερος νεότερος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας μας θα την θυμάται καθώς σήμανε την επιστροφή του μετά από 19 μήνες.

«Μετά από 19 μήνες αποχής ένιωσα τόσο ωραία παίζοντας ξανά με τους συμπαίκτες μου.» έγραψε ο Gordon στο post που ανέβασε στο instagram και συμπλήρωσε πως έρχονται πολλά παραπάνω γεμίζοντας ελπίδες τους οπαδούς που ελπίζουν πως με την εξέλιξη του θα αποδειχτεί ένας πολύ καλός παίκτης για το μέλλον της ομάδας μας.

Όταν ο Gordon σκόραρε με την πρώτη ομάδα ήταν μόλις 3 μήνες και 4 μέρες μεγαλύτερος των 17 ετών ζωής. Τώρα είναι πλέον ένα μήνα πριν κλείσει τα 19 και όπως είναι προφανές έχει χάσει ένα σεβαστό διάστημα από την ποδοσφαιρική του καριέρα. Η επιστροφή του είναι ελπιδοφόρα όμως θα πρέπει ο νεαρός να συνεχίσει να δουλεύει ώστε να αρπάξει τις ευκαιρίες που θα του δοθούν μέσα στην σεζόν.

Ο Klopp και οι συνεργάτες του πάντως πιστεύουν στον νεαρό Άγγλο καθώς τον είχαν δηλωμένο στην λίστα για τα knock out του Champions League της περσινής χρονιάς .

Ο Gordon ήταν παρών στην προετοιμασία της ομάδας της περσινής σεζόν στην Αυστρία και στην μίνι προετοιμασία στο Dubai, κατά την διάρκεια του πρώτου χειμερινού παγκόσμιου κυπέλλου στο Dubai. Ήταν επιπλέον μέλος των ιατρικών τεστ που έγινε στο νέο προπονητικό μας κέντρο αυτό το καλοκαίρι.

Βέβαια πλέον στην πρώτη ομάδα υπάρχει και ο Ben Doak, ο οποίος έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του τον τελευταίο καιρό, αλλά είναι στο χέρι του Gordon η διεκδίκηση μιας θέσης στο ρόστερ.

O Kaide Gordon επιστρέφει και μαζι του οι ελπίδες για την εξέλιξη του
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com