Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Κορυφαία η απόδοση των στόπερ μας»

Klopp: «Κορυφαία η απόδοση των στόπερ μας»

Ο Jürgen Klopp χαρακτήρισε ως κορυφαία την απόδοση των κεντρικών αμυντικών της ομάδας, καθώς βοήθησαν τους Reds να κρατήσουν για πρώτη φορά φέτος το μηδέν στην άμυνα, αλλά και να φτάσουν στη νίκη επί της Aston Villa.

Ερωτηθείς για την απόδοση των δύο στόπερ, ο Γερμανός απάντησε:

“ Και οι δύο κεντρικοί αμυντικοί έκαναν ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Με διαφορετικές δουλειές, για να είμαι ειλικρινής. Ο Diaby κρύβεται στη μεσαία γραμμή σε θέση 9.5, 10. Έτσι ο Joey έπρεπε να μπει εκεί. Αφήνει τον Joel σε ένα 1 εναντίον ενός με τον Ollie Watkins. Όσο κι αν αγαπώ τον Joel, νομίζω ότι γνωρίζουμε ότι ο Ollie Watkins μπορεί να είναι λίγο πιο γρήγορος από τον Joel και το έκανε πολύ, πολύ καλά. Τα αγόρια που ήταν μπροστά τους ήξεραν για αυτό το γεγονός, έτσι ήταν πραγματικά στην κατάσταση στις στιγμιότυπα κόντρα πίεσης. Μέχρι το 2-0 ήταν εξαιρετικό, μετά λόγω της έντασης του τρόπου που παίζαμε, τέτοια πράγματα, μπορούσες να δεις την πρώτη γραμμή να βρίσκεται λίγο ψηλότερα. Αυτό είναι ανθρώπινο, αλλά δεν βοηθά σε αυτές τις στιγμές, οπότε δεν είχαμε ακριβώς την ίδια σταθερότητα. Αλλά μια πραγματικά κορυφαία απόδοση. ” Σημείωσε ο Klopp.

“ Και ο Joey – Είμαι πολύ ευχαριστημένος γι ‘αυτόν. Κόντρα στη Newcastle, παρεμπιπτόντως, ήταν ήδη έτσι, για να είμαι ειλικρινής, όταν μπήκε. Έμοιαζε πραγματικά έτσι. Είναι πολύ χρήσιμο όταν έχεις δυνατούς κεντρικούς αμυντικούς, αλλά αν τους αφήσεις ήσυχους τότε το γήπεδο είναι πολύ μεγάλο για να αμυνθείς. Σήμερα ήμασταν πραγματικά μαζί, πολύ συμπαγείς και γι’ αυτό παίξαμε όπως παίξαμε. ”

Μια πολύ καλή εμφάνιση και από τον Joe Gomez.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com