Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Άνετη επικράτηση με τριάρα επί της Villa

Άνετη επικράτηση με τριάρα επί της Villa

Εύκολο έργο είχε η Liverpool κόντρα στην Aston Villa σήμερα το απόγευμα, κερδίζοντας την ομάδα του Emery με 3-0 και παίζοντας καλύτερα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Οι Reds κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό και σκόραραν με τους Szoboszlai, Salah, αλλά και το αυτογκόλ του Cash.

Ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη της Liverpool στην Premier League, με την ομάδα του Klopp να φτάνει τους 10 βαθμούς έπειτα από 4 αγώνες και να κρατά για πρώτη φορά φέτος το μηδέν στην άμυνα.

Α’ Ημίχρονο: Με τρεις αλλαγές σε σχέση με το διπλό κόντρα στη Newcastle και τους Darwin Nunez και Curtis Jones να παίρνουν φανέλα βασικού ξεκίνησαν οι Reds εναντίον της Aston Villa.

Πολύ καλά μπήκαν στο ματς οι Reds, κερδίζοντας το πρώτο τους κόρνερ στο 3’, μετά από λάθος του Torres, από το οποίο προήλθε και το 1-0. Ο Trent ανέλαβε την εκτέλεση και βρήκε τον Szoboszlai ακριβώς έξω από την περιοχή, με τον Ούγγρο να εξαπολύει ένα δυνατό αριστερό σουτ και να ανοίγει το σκορ.

Η Liverpool και μετά το γκολ συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό, έχοντας την υπεροχή και θέλοντας να απειλήσει την εστία του Martinez και έφτασε στο 2-0 με την επόμενη της ευκαιρία στο 22’!

Ο Salah γύρισε από τα δεξιά προς τον Nunez, εκείνος πλάσαρε με τη μια, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι, κατέληξε αμέσως μετά στον Cash και στη συνέχεια στα δίχτυα στο 22’.

Οι Reds έφτασαν κοντά και στο 3-0 με κεφαλιά του Matip, έπειτα από φάουλ του Szoboszlai στο 26’, ενώ η Villa απείλησε με τους McGinn και Watkins στα επόμενα λεπτά, χωρίς ωστόσο να βρουν εστία.

Η Liverpool αμέσως μετά πλησίασε ξανά το 3-0, στο 39’, όταν ο Salah άλλαξε τη μπάλα με τον Nunez και ο τελευταίος σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Martinez.

Η ομάδα του Klopp δεν έχασε ποτέ το πάνω χέρι στο πρώτο μέρος, έχοντας ακόμη μια ευκαιρία με τον Salah στις καθυστερήσεις.

Β’ Ημίχρονο: Στην επανάληψη ήταν η σειρά της Villa να βρει πολύ μεγάλη ευκαιρία με τη συμπλήρωση 3 λεπτών, με τον Alisson να πραγματοποιεί μεγάλη επέμβαση σε κεφαλιά του Cash.

Οι Reds απάντησαν αμέσως μετά στην ευκαιρία με δική τους χαμένη, όταν ο Salah σέντραρε με το εξωτερικό προς τον Nunez, αλλά εκείνος δεν σκόραρε σε κενή εστία.

Το 3-0 ωστόσο φαινόταν ότι έρχεται και έτσι έγινε στο 55ο λεπτό, όταν μετά από κόρνερ του Robertson, πήρε την κεφαλιά ο Nunez, η μπάλα στρώθηκε στον Salah και εκείνος απλώς την έσπρωξε στα δίχτυα για το 3-0!

Στο 64’ έγιναν οι πρώτες αλλαγές από πλευράς Liverpool, με τους Jones, Nunez και Diaz να παραχωρούν τις θέσεις τους, στους Elliott, Jota και Gakpo.

Πέντε λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Trent να δοκιμάσει τα πόδια του εκτός περιοχής, έπειτα από ωραία κίνηση, δίχως όμως να βρει εστία και ένα λεπτό αργότερα παραχώρησε την θέση του στον Quansah, έχοντας δεχθεί ένα χτύπημα στη συγκεκριμένη φάση.

Στο 74’ ο Salah υποχρέωσε τον Martinez σε μια μεγάλη επέμβαση, για να κρατήσει το σκορ στο 3-0, ενώ δευτερόλεπτα αργότερα απείλησε και ο Elliott με καλό σουτ, στις δύο τελευταίες καλές στιγμές του αγώνα.

Οι Reds στη συνέχεια έκλεισαν τις αλλαγές τους, με τον Endo να αντικαθιστά τον Mac Allister.

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold (Quansah 71′), Matip, Gomez, Robertson; Jones (Elliott 64′), Szoboszlai, Mac Allister (Endo 87′); Salah, Diaz (Jota 64′), Nunez (Gakpo 64′)

Πάγκος: Kelleher, Τσιμίκας, Bajcetic, Doak

Aston Villa: Martinez; Konsa, Carlos (Bailey 19′, Zaniolo 65′), Torres; Cash, Kamara, Luiz (Tielemans 72′), Digne; McGinn; Diaby, Watkins (Duran 73′)

Επόμενος αγώνας για τους Reds σε 13 ημέρες κόντρα στη Wolves.

Ο Szoboszlai άνοιξε το σκορ για τους Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com