Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κλήθηκε στην Εθνική Γαλλίας ο Konate παρά τον τραυματισμό του

Κλήθηκε στην Εθνική Γαλλίας ο Konate παρά τον τραυματισμό του

Ο Ibrahima Konate αναμένεται να χάσει το Liverpool εναντίον Aston Villa την Κυριακή λόγω τραυματισμού, αλλά κλήθηκε για τα προκριματικά του Euro 2024 της Γαλλίας.

Ο Konate αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το ταξίδι των Reds στη Newcastle στην Premier League το περασμένο Σαββατοκύριακο, έχοντας χάσει την τελευταία προπόνηση πριν το παιχνίδι. Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός υπέστη έναν ελαφρύ μυϊκό τραυματισμό, με τον Jurgen klopp να αμφιβάλλει για την εμπλοκή του μέχρι μετά τη διεθνή διακοπή του Σεπτεμβρίου. Δεν έχει επιστρέψει ακόμη στις προπονήσεις, αφού δεν έχει συμμετάσχει στις προπονήσεις στο ΑΧΑ Training Ground μεσοβδόμαδα.

Ωστόσο, έχουν προκύψει νέα με την κλήση της Konate στην ομάδα της Γαλλίας για τα προκριματικά του Euro 2024 εναντίον της Δημοκρατίας της Ιρλανδίας και της Γερμανίας. Δεν υπήρχε καμία προσδοκία ότι θα συμπεριληφθεί, αλλά ο μάνατζερ της Γαλλίας Deschamps ελπίζει ότι μπορεί να λάβει μέρος στους αγώνες στις 7 και 12 Σεπτεμβρίου.

«Θα αξιολογήσουμε την κατάσταση τη Δευτέρα, αλλά υποτίθεται ότι θα είναι διαθέσιμος», είπε ο Deschamps στους δημοσιογράφους την Πέμπτη. Μιλώντας στα ΜΜΕ, ο προπονητής της Εθνικής συνέχισε: «Τον είχαν σταματήσει από τις προπονήσεις για τέσσερις ημέρες, ακολούθησε το πρόγραμμά του και θα προπονηθεί μέχρι τη Δευτέρα. Είναι πολύ πιθανό να μην συμμετάσχει στον αγώνα της Liverpool την Κυριακή».

Αν και αυτό αλλάζει ελάχιστα όσον αφορά τη διάγνωση του Klopp, τουλάχιστον καταπραΰνει τους φόβους μεταξύ των οπαδών για ένα μακροπρόθεσμο ζήτημα για το Konate. Είναι συχνά η περίπτωση που ο Κlopp υποβαθμίζει τη σοβαρότητα ενός μυϊκού προβλήματος, με ορισμένα παραδείγματα παικτών που χάνουν μήνες δράσης.

Η ελπίδα είναι ότι, όπως επιμένει ο Deschamps, δεν θα υπάρξουν κίνδυνοι με τον Konate κατά τη διάρκεια του διαλείμματος και θα μπορέσει να ενισχύσει τη φυσική του κατάσταση πριν από το ταξίδι στη Wolves στις 16 Σεπτεμβρίου.

Κλήθηκε στην Εθνική Γαλλίας ο Konate παρά τον τραυματισμό του
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com