Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Πλακώθηκαν» Lineker & Shearer για την κόκκινη κάρτα του Van Dijk

«Πλακώθηκαν» Lineker & Shearer για την κόκκινη κάρτα του Van Dijk

Οι συμπρωταγωνιστές του Match of the Day, Gary Lineker και Alan Shearer, είχαν αντίθετες απόψεις για την κόκκινη κάρτα του Virgil van Dijk στον αγώνα μεταξύ της Liverpool και της Newcastle.

Οι Reds κέρδισαν τους τρεις βαθμούς στο St James’ Park χάρη σε μια δραματική νίκη με 2-1, αλλά οι φιλοξενούμενοι αναγκάστηκαν να παίξουν για πάνω από μια ώρα με 10 παίκτες, αφού ο Van Dijk είδε απευθείας κόκκινη κάρτα για χτύπημα του Alexander Isak, στην άκρη της περιοχής του πέναλτι.

Με τον Van Dijk να θεωρείται τελευταίος άνθρωπος από τον διαιτητή John Brooks, ο Ολλανδός αποβλήθηκε επειδή αρνήθηκε μια ξεκάθαρη ευκαιρία για γκολ – αλλά η απόφαση δίχασε τις απόψεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Lineker ήταν της γνώμης ότι ο Van Dijk φάνηκε να έχει πέσει θύμα κακομεταχείρισης- αντέδρασε στο X – τον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης που είναι επίσημα γνωστός ως Twitter – γράφοντας: «Μπορεί να μην είναι η γενική συναίνεση, αλλά μου φάνηκε πολύ σκληρή κόκκινη κάρτα. Ο @VirgilvDijk πήρε ξεκάθαρα την μπάλα. Ίσως τα μάτια μου να χειροτερεύουν στα γεράματα».

Αλλά ο Shearer δεν είχε καμία σχέση με αυτό και ήταν ανένδοτος ότι ο Brooks είχε πάρει τη μεγάλη απόφαση στο σωστό σημείο. Ανταπέδωσε στον φίλο του: «Αφού πήρε τον παίκτη! Πήγαινε να το ξαναδείς καλύτερα».

Η απόφαση δίχασε επίσης τις απόψεις στο στούντιο του Sky Sports, όπου ο αγαπημένος του Anfield Jamie Carragher ανέλυε το παιχνίδι μαζί με τους Andros Townsend και Shay Given. Ο Carragher ήταν σταθερά της άποψης ότι το φάουλ δεν άξιζε κόκκινη κάρτα, καθώς δεν ήταν σαφές αν ο Isak είχε στερηθεί ή όχι μια ξεκάθαρη ευκαιρία για γκολ.

Μιλώντας στο ημίχρονο του κυριακάτικου αγώνα, είπε: «Είναι αργός αρχικά όσον αφορά το ότι δεν περνάει απέναντι. Η απόφαση να πάει στη συνέχεια και να κάνει το κόψιμο είναι πιθανώς απερίσκεπτη, αλλά εξακολουθώ να μην πιστεύω ότι είναι κόκκινη κάρτα. Πώς ξέρεις ότι είναι ευκαιρία για γκολ; Νομίζω ότι αρχικά πάει αργά στο μαρκάρισμα, δεν θα έπρεπε ίσως να κάνει το μαρκάρισμα, αλλά αυτό δεν είναι κόκκινη κάρτα».

Ο Given, ωστόσο, πίστευε ότι ο Brooks είχε δίκιο να αποβάλει τον Van Dijk. Ο πρώην τερματοφύλακας της Newcastle υποστήριξε: «Διαφωνώ, νομίζω ότι είναι κόκκινη κάρτα».
Όταν τον πίεσε ο Carragher να εξηγήσει το γιατί, ο Given συμπλήρωσε: «Επειδή βγήκε μέσα. Ως σέντερ φορ, προσπαθεί να αφήσει την μπάλα να περάσει μπροστά του και μετά περνάει ένας εναντίον ενός απέναντι στον Alisson, οπότε του στερείται μια ευκαιρία για γκολ».

«Πλακώθηκαν» Lineker & Shearer για την κόκκινη κάρτα του Van Dijk
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com