Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Απορρίπτει μετακίνηση στην Σαουδική Αραβία ο Konate

Απορρίπτει μετακίνηση στην Σαουδική Αραβία ο Konate

Οι «δεσμοί» της Liverpool και της Σαουδικής Αραβίας συνεχίζονται τις τελευταίες εβδομάδες της μεταγραφικής τους περιόδου, με τον Ibrahima Konate να φημολογείται ότι απέρριψε μια μεταγραφή.

Αυτή η καλοκαιρινή περίοδος εμφανίστηκε μια νέα απειλή για τις ελίτ συλλόγους της Ευρώπης, με τον πλούτο της Saudi Pro League να αλλάζει το τοπίο. Για τη Liverpool, αυτό οδήγησε σε απροσδόκητες μετακινήσεις για τους Fabinho και Jordan Henderson, ενώ ο Roberto Firmino πήγε επίσης στη Μέση Ανατολή με ελεύθερη μεταγραφή.

Μια προσέγγιση για τον Luiz Diaz τον Ιούλιο απορρίφθηκε άμεσα, ενώ πιο πρόσφατα εικασίες περιβάλλουν το μέλλον των Μο Salah και Joe Gomez. Ο Salah και ο Gomez έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον της Al-Ittihad, τον σύλλογο που πλήρωσε 40 εκατομμύρια λίρες για τον Fabinho και περιλαμβάνει ήδη τους Karim Benzema και N’Golo Kante στην ομάδα τους.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του RMC Sport Fabrice Hawkins, ο ίδιος σύλλογος πρόσφατα «άκουσε» τον Konate σχετικά με μια πιθανή μετακόμιση στη Jeda. Ο Γάλλος φαίνεται ότι βρίσκεται ανάμεσα σε μια λίστα με κεντρικούς αμυντικούς στο ραντάρ τους, με τον Jean-Clair Todibo της OGC Nice να λέγεται ότι απέρριψε μια «μεγάλη προσφορά».

Ο Konate απέρριψε επίσης την πρόταση να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία, με τον Hawkins να εξηγεί ότι «αισθάνεται καλά στη Liverpool όπου θέλει να πετύχει τους στόχους του». Στην αναφορά του για το RMC Sport ωστόσο, ο Hawkins ισχυρίζεται επίσης ότι η Al-Ittihad «φαίνεται να έχει επιταχύνει την καταδίωξη» του Gomez.

Ενώ οι μισθοί που προσφέρονται στη Saudi Pro League είναι αναμφίβολα δελεαστικοί για οποιονδήποτε παίκτη, παραμένει γεγονός ότι το προφίλ και ο ανταγωνισμός του πρωταθλήματος είναι πολύ χαμηλότερο από αυτό της Premier League. Αυτό καθιστά δύσκολη την προοπτική μετακίνησης σε έναν σύλλογο όπως η Al-Ittihad στην ηλικία του Konate, 24 ετών, αν και δεν αποκλείεται.

Ο Gabri Viegaο 21χρονος Ισπανός μέσος που βρισκόταν στα ραντάρ της Liverpool νωρίτερα το καλοκαίρι, παραμένει κάτι σαν ακραία περίπτωση μετά τη μετακίνησή του από τη Celta Vigo στην Αl-Ahli

Φυσικά, θα πρέπει να ληφθούν υπόψη οι συνέπειες οποιουδήποτε σέντερ μπακ αποχωρήσει από το Anfield σε αυτή τη φάση της μεταγραφικής περιόδου. Ενώ η προθεσμία παρατείνεται έως τις 7 Σεπτεμβρίου στη Σαουδική Αραβία, το παράθυρο θα κλείσει για τους συλλόγους της Premier League στις 23:00 την Παρασκευή.

Αν ο Gomez ή ο Κοnate έφευγαν για παράδειγμα, θα έπρεπε να αντικατασταθούν, καθιστώντας απίθανο η Liverpool να δεχτεί οποιαδήποτε προσφορά και για κανέναν παίκτη. Ως έχουν, δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι ο σύλλογος θα ενισχύσει περαιτέρω την πίσω γραμμή του παρά τις εκκλήσεις να το κάνει, με έναν άλλο μέσο που είναι πιο πιθανό να έρθει αυτή την εβδομάδα

Απορρίπτει μετακίνηση στην Σαουδική Αραβία ο Konate
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com