Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έτοιμος να κλείσει ως δανεικός στη Celtic ο Phillips

Έτοιμος να κλείσει ως δανεικός στη Celtic ο Phillips

Έτοιμος για έναν ακόμη είναι ο Nat Phillips, με προορισμό αυτή τη φορά το πρωτάθλημα της Σκωτίας και την πρωταθλήτρια, Celtic, η οποία αγωνίζεται και στους ομίλους του φετινού Uefa Champions League.

Η επιλογή ενός νέου δανεισμού επικράτησε για τον 26χρονο στόπερ, με την ομάδα του Brendan Rodgers να είναι έτοιμη να τον κάνει δικό της για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Η Celtic βγήκε τις τελευταίες μέρες στην αγορά για την απόκτηση ενός στόπερ, μετά τους τραυματισμούς των Cameron Carter-Vickers και Maik Nawrocki, καταλήγοντας τελικά στην περίπτωση του Phillips.

Ενδιαφέρον για την περίπτωση του κεντρικού αμυντικού υπήρξε στην αρχή του καλοκαιριού και από την Leeds, καθώς και από άλλες ομάδες της Championship, αλλά τελικά ο παίκτης δεν θα επιστρέψει στην δεύτερη Αγγλική κατηγορία, μετά το πέρασμα του το 2022 με την φανέλα της Bournemouth.

Ο Nat ακολούθησε στην Γερμανία την ομάδα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και ταξίδεψε μαζί της στη Σιγκαπούρη, ωστόσο δεν πήρε ούτε λεπτό συμμετοχής στα φιλικά παιχνίδια.

Ο ποδοσφαιριστής θα βρεθεί από απόψε στη Γλασκώβη, ώστε να ζητήσει αρχικά με την ομάδα του Rodgers και στη συνέχεια να ανακοινωθεί από τον σύλλογο, με τη μορφή δανεισμού, αν φυσικά υπάρξει απόλυτη συμφωνία μεταξύ όλων των πλευρών.

Ο Nat Phillips οδεύει προς Celtic.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com