Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Συζητήσεις με Bayern για Gravenberch!

Συζητήσεις με Bayern για Gravenberch!

Η Liverpool φαίνεται πως προχωρά την υπόθεση του Ryan Gravenberch και θέλει να τον κάνει δικό της με κανονική μεταγραφή, αφού βρίσκεται σε επίσημες συζητήσεις με την Bayern Munich για την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή.

Στον Klopp αρέσει ο Ολλανδός από τον καιρό που αγωνιζόταν στον Ajax και όλα δείχνουν πως είναι εκείνος ο εκλεκτός του για την τέταρτη και πιθανότατα τελευταία προσθήκη ενίσχυσης της μεσαίας γραμμής της ομάδας του, μετά τις μεταγραφές των Endo, Szoboszlai και Mac Allister.

Η Bayern είναι πλέον έτοιμη να ακούσει προτάσεις για τον 21χρονο και οι Reds θα κάνουν την δική τους, αν λάβουν θετικά μηνύματα απο την Γερμανική ομάδα, αναφορικά με τις οικονομικές απαιτήσεις της και από την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ο οποίος παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο να αφήσει το Μόναχο, για να μετακινηθεί στο Μerseyside.

Ο διεθνής χάφ μετακινήθηκε μόλις το περασμένο καλοκαίρι στην Bayern, από τον Αjax, ωστόσο δεν πήρε ποτέ τον χρόνο συμμετοχής και τις ευκαιρίες που θα φανταζόταν, όντας εκτός των βασικών πλάνων του Thomas Tuchel.

Αν τελικά ολοκληρωθεί η μετακίνηση του στη Liverpool, τότε δεν θα πιάσει την τελευταία διαθέσιμη θέση ξένου, αφού μπορεί να δηλωθεί ως U21.

Ο Ryan Gravenberch δεν βρίσει χρόνο στο Μόναχο και θέλει να έρθει στη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com