Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στα μέσα Οκτωβρίου μεταφέρεται η πλήρης λειτουργία της Anfield Rd

Στα μέσα Οκτωβρίου μεταφέρεται η πλήρης λειτουργία της Anfield Rd

Τα σχέδια της Liverpool να ανοίξει το υπόλοιπο της εξέδρας Anfield Rd, βρίσκονται σε εκκρεμότητα εν μέσω αβεβαιότητας σχετικά με το μέλλον του εργολάβου κατασκευής Buckingham.

Οι εργασίες στο πάνω διάζωμα της κερκίδας, διακόπηκαν όταν την περασμένη εβδομάδα έγινε γνωστό ότι η Buckingham Group είχε καταθέσει ειδοποίηση πρόθεσης διορισμού διαχειριστών. Αυτό εξακολουθεί να ισχύει από τη Δευτέρα, με μόνο μια χούφτα από προσωπικό ασφαλείας να βρίσκεται επί του παρόντος στο εργοτάξιο και να μην υπάρχει πρόοδος στην κατασκευή.

Υπήρχε η ελπίδα ότι σταδιακά οι εργασίες θα ξεκινούσαν μετά το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν με την Bournemouth το Σάββατο. Η συνάντηση με τους παίκτες του Andoni Iraola διεξήχθη με όλο αυτό το τμήμα κλειστό, με αποτέλεσμα η προσέλευση να είναι μόλις 49.699 – 11.000 λιγότεροι από την τελική χωρητικότητα.

Όμως, κάθε μέρα που η εξέδρα παραμένει κλειστή για τους εργάτες, μειώνεται η πιθανότητα να ακολουθηθεί το προηγούμενο πρόγραμμα επαναλειτουργίας. Έχει διατυπωθεί η άποψη ότι η Liverpool θα μπορούσε να αναζητήσει έναν εναλλακτικό εργολάβο για να έρθει και να τελειώσει το υπόλοιπο της εξέδρας Anfield Rd.

Ωστόσο, με την Buckingham να μην έχει εισέλθει ακόμη πλήρως στη διαχείριση, παραμένουν υπό τον έλεγχό της βραχυπρόθεσμα. Περισσότερη σαφήνεια αναμένεται μετά από συναντήσεις μεταξύ του συλλόγου και του εργολάβου αυτή την εβδομάδα, αλλά περαιτέρω καθυστερήσεις φαίνονται πιθανές.

Η Liverpool δίνει μόλις δύο ακόμη εντός έδρας παιχνίδια πριν από τη διεθνή διακοπή του Οκτωβρίου: με την Aston Villa και τη West Ham.

Στα μέσα Οκτωβρίου μεταφέρετε η πλήρης λειτουργία της Anfield Rd
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com