Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Είναι η μεταγραφή του Endo η τελευταία της Liverpool?

Είναι η μεταγραφή του Endo η τελευταία της Liverpool?

Η Liverpool φέρεται να μην επιθυμεί να προσθέσει άλλο αμυντικό μέσο στην ομάδα της αυτό το καλοκαίρι, μετά την άφιξη του Wataru Endo την περασμένη εβδομάδα.

Η υπογραφή του αρχηγού της Ιαπωνίας προκάλεσε κάποια ερωτηματικά δεδομένης της ηλικίας του μέσου και της σχετικά χαμηλής αμοιβής. Ο Jurgen Klopp πραγματοποίησε μεγάλη «χειρουργική επέμβαση» στο χώρο της μεσαίας γραμμής του αυτό το καλοκαίρι, με πέντε παίκτες της πρώτης γραμμής να δίνουν τη θέση τους στους Alexis Mac Allister, Dominik Szoboszlai και πιο πρόσφατα στον ίδιο τον Endo.

Ο James Pearce της Athletic ανέφερε τώρα ότι ο Endo θα αποτελέσει την ολοκλήρωση της επιχείρησης της Liverpool στο κέντρο του γηπέδου, προσθέτοντας ότι η προσδοκία είναι ότι «έχει αγοραστεί για να ξεκινάει αγώνες».

Ο Pearce έγραψε σχετικά με τη μεταγραφική κατάσταση του συλλόγου: «Όπως δείχνουν τα πράγματα, η Liverpool δεν σκοπεύει να προσλάβει άλλο ένα εξειδικευμένο Νο 6 αυτό το καλοκαίρι – άλλο ένα σημάδι του πόσο ψηλά εκτιμά ο Klopp τον Endo. Έχει αγοραστεί για να ξεκινάει αγώνες. Με τον Stefan Bajcetic να επιστρέφει το Σάββατο στην ομάδα του αγώνα μετά από πέντε μήνες τραυματισμού, ο έφηβος θεωρείται κατάλληλη εναλλακτική λύση σε αυτόν τον ρόλο».

Η ιστορία έρχεται εν μέσω αρκετού θορύβου γύρω από τη φημολογούμενη επιδίωξη του Ryan Gravenberch της Bayern Munich. Ο Ολλανδός έχει συνδεθεί δοκιμαστικά με μια μετακίνηση στο Anfield καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, έχοντας πέσει σε δυσμένεια με τον προπονητή Thomas Tuchel στους πρωταθλητές Γερμανίας.

Ο Pearce έριξε λάδι στη φωτιά στις συγκεκριμένες φήμες προσθέτοντας ότι οι Κόκκινοι εξακολουθούν να ενδιαφέρονται για την απόκτηση ενός «πολυχρηστικού μέσου» και ότι ο Gravenberch εξακολουθεί να θεωρείται μια επιλογή, αν και εξακολουθεί να θεωρείται ότι «δεν πωλείται» όπως έχουν τα πράγματα.

«Αυτό που εξακολουθεί να αναζητά η Liverpool, είναι άλλος ένας πολυσύνθετος μέσος. Ενδιαφέρονται εδώ και καιρό για τον Ryan Gravenberch, αλλά η στάση της Bayern Munich όλο το καλοκαίρι ήταν ότι δεν πωλείται».

Η αποτυχία της Liverpool να αποκτήσει τους στόχους Romeo Lavia και Moises Caicedo, είχε ωθήσει τους οπαδούς να πιστέψουν ότι υπήρχαν σημαντικά χρήματα για υπογραφές υψηλού προφίλ, δεδομένων των χρημάτων που προσφέρονταν.

Η μετεγγραφή του Endo φέρεται να ήταν της τάξης των 16,25 εκατομμυρίων λιρών και έρχεται λίγο περισσότερο από μία εβδομάδα μετά τη συμφωνία του συλλόγου με την Brighton για τον Caicedo, η οποία έφτασε τα 110 εκατομμύρια λίρες. Ο Εκουαδοριανός επέλεξε τελικά τη μετακίνηση στο Stamford Bridge αντί για το Anfield, αλλά το μέγεθος της συμφωνίας υποδηλώνει ότι η Liverpool ήταν διατεθειμένη να δαπανήσει πολλά χρήματα εάν και εφόσον παρουσιαστούν ευκαιρίες.

Το αν η άφιξη του Endo είναι πραγματικά η τελευταία μεταγραφή του καλοκαιριού για το Νο 6 μένει να φανεί, με πολλούς να ζητούν περαιτέρω ενίσχυση σε αυτόν τον τομέα, ενώ δημοσιεύματα νωρίτερα στο παράθυρο ανέφεραν επίσης ότι οι Reds ήταν στην αγορά για έναν αμυντικό.

Είναι η μεταγραφή του Endo η τελευταία της Liverpool?
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com