Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Wataru Endo: «Νόμιζα ότι είχαν πάρει τον Caicedo!»

Wataru Endo: «Νόμιζα ότι είχαν πάρει τον Caicedo!»

Ο Wataru Endo αποκάλυψε την ιστορία πίσω από την αιφνιδιαστική μετακίνησή του στη Liverpool,έχοντας σκεφτεί ότι οι πιθανότητές του διαψεύστηκαν από την «καταδίωξη» του Moises Caicedo.

Από τον Caicedo, στο Romeo Lavia, στο Endo, ήταν ένα τρενάκι του λούνα παρκ για τη Liverpool και τους ιδιοκτήτες της. Ο John W. Henry είχε πετάξει στο Ηνωμένο Βασίλειο πριν από την έναρξη της Premier League για το παιχνίδι με την Chelsea, περιμένοντας ένα πάρτι καλωσορίσματος για τον Caicedo, μόνο που τόσο αυτός όσο και η Lavia επέλεξαν να ενταχθούν στους Blues.

Αυτό οδήγησε τη Liverpool στον Endo, ο οποίος υπέγραψε την Παρασκευή σε συμφωνία αξίας περίπου 16 εκατομμυρίων λιρών, με τον πρώην μέσο της Stouttgart να μην έχει αυταπάτες για το πώς εξελίχθηκε η μεταγραφή.

«Για να είμαι ειλικρινής, παρακολούθησα τα νέα της Liverpool, ότι ήθελαν χαφ, ήθελαν ένα Νο. 6», είπε σε δημοσιογράφους, συμπεριλαμβανομένου του James Pierce της Athletic. «Νόμιζα ότι ο Caicedo είχε πάει στην Liverpool! Έτσι, όταν άκουσα ότι πήγε στην Chelsea, σκέφτηκα απλώς «ίσως».

Για την εξέλιξη του ενδιαφέροντος της Liverpool ο Endo είπε: «Ήταν μόλις πριν από τρεις ή τέσσερις ημέρες. Έγινε τόσο γρήγορα. Με κάλεσε ο ατζέντης μου και έπρεπε να αποφασίσω γρήγορα. Δεν μπορούσα να πω όχι γιατί το να παίξω στην Premier League ήταν πάντα το όνειρό μου. Πάντα έλεγα στον ατζέντη μου ότι ήθελα να παίξω στην Premier League για μια κορυφαία, κορυφαία ομάδα, οπότε εδώ είμαι!»

Η γρήγορη καταδίωξη του Endo εξέπληξε πολλούς, με τον ίδιο τον Jurgen Klopp να παραδέχεται μετά την επιβεβαίωσή του ότι η υπογραφή δεν ήταν «παραδοσιακά» στο μοντέλο της FSG.

«Οι ιδιοκτήτες θέλουν πραγματικά 200 παιχνίδια σε ηλικία 20 ετών», είπε ο προπονητής στην Liverpool Echo. «Αυτό είναι αρκετά δύσκολο».

Καθώς ο Endo συνέχιζε τη συνέντευξη του μετά το ντεμπούτο του στη νίκη 3-1 του Σαββάτου επί της Bournemouth, εξέτασε τις αμφιβολίες σχετικά με την απόκτηση ενός 30χρονου από τη Liverpool

«Σκέφτηκα ότι ίσως χρειάζονταν έμπειρους χαφ ή κάτι τέτοιο, επειδή ο Henderson και ο Fabinho είχαν μετακομίσει. Σκέφτηκα ότι μπορεί να υπάρχει μια ευκαιρία», είπε. «Καταλαβαίνω ότι οι κορυφαίοι σύλλογοι θέλουν νεαρά ταλέντα. Αλλά ξέρετε ότι απλά, λέω στον εαυτό μου: «Αυτή είναι η μόνη ευκαιρία που μπορείς να έχεις να μετακομίσεις στη Liverpool γιατί συνήθως προσπαθούν να αποκτήσουν νεότερους παίκτες. Είχα την ευκαιρία και σκοπεύω να την εκμεταλλευτώ».

Ο Ιάπωνας αρχηγός πρόσθεσε: «Πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά. Χρειάζομαι χρόνο για να το κάνω καλύτερα και να προσαρμοστώ στη σωματική κατάσταση, αλλά για μένα πιστεύω ότι είναι ένα σπουδαίο βήμα».

Wataru Endo: «Νόμιζα ότι είχαν πάρει τον Caicedo!»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com