Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Κορυφαία η αντίδραση μας μετά την κόκκινη»

Klopp: «Κορυφαία η αντίδραση μας μετά την κόκκινη»

Ο Jürgen Klopp είχε πολλά να πει στη συνέντευξη τύπου μετά τη νίκη με 3-1 επί της Bournemouth, καθώς αναφέρθηκε στην αποβολή του Mac Allister και την αντίδραση που έβγαλε η ομάδα αμέσως μετά, τις εμφανίσεις των Diaz και Szoboszlai, αλλά και την κατάσταση του Alexander-Arnold.

Αρχικά για τον τρόπο που αντέδρασε η ομάδα μετά την αποβολή, είπε:

“ Κορυφαία. Το επίπεδο μας ήταν πολύ καλό, ήταν πολύ καλό. Πετύχαμε το τρίτο γκολ [και] σε αυτή την κατάσταση είχαμε ακόμα τις στιγμές μας, είχαμε ακόμα αντεπιθέσεις. Σκέφτηκα ότι δεν είχα ποτέ προπονηθεί ή παίξει ποτέ σε αυτόν τον σχηματισμό, τα αγόρια τα πήγαν εξαιρετικά καλά, πάλεψαν όλα πολύ σκληρά. Νομίζω ότι οι φάσεις που είχε η Bournemouth ήταν όλες οι ψηλές μπάλες στη μεγάλη περιοχή, κεφαλιά, τετράγωνο, μπαμ… αυτό είναι πραγματικά δύσκολο να αμυνθείς γιατί δεν μπορείς να αποφύγεις όλες τις μεγάλες μπαλιές, ειδικά όχι με έναν παίκτη λιγότερο, αλλά νόμιζω ότι τα καταφέραμε πολύ καλά. ”

“ Φυσικά, υπήρχε και το πρώτο ημίχρονο όταν ήμασταν 11-11 και το ξεκίνημα του παιχνιδιού δεν ήταν όπως το θέλαμε. Το να δεχόμαστε ένα πρώτο γκολ μετά από ένα λεπτό δεν είναι καλό, αλλά ήταν οφσάιντ και νομίζαμε, τότε ότι είναι το ξυπνητήρι που ίσως χρειαζόμασταν σήμερα. Μετά ένα λεπτό αργότερα δεχόμαστε άλλο ένα γκολ και μετά, νομίζω, άλλα δύο λεπτά αργότερα έχουμε κίτρινη κάρτα για τον τερματοφύλακά μας, οπότε δεν χρειαζόμασταν τίποτα. ”

“ Δουλεύουμε και συμβαίνει αυτό και θα προσπαθήσουμε να καταλάβουμε γιατί. Είδατε στο παιχνίδι ότι τότε ήμασταν ξύπνιοι. Όχι αμέσως, αλλά βήμα-βήμα βρήκαμε τον τρόπο να μπούμε στο παιχνίδι και παίξαμε αρκετά καλά τότε, πετύχαμε τα δύο γκολ που ήταν πολύ καλά. Είχαμε περισσότερες ευκαιρίες, θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει εκεί, δεν το κάναμε, θέλαμε να πάρουμε το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο και μετά από 58 λεπτά είχαμε 10 παίκτες και ήταν μεγάλος αγώνας. Δεν πειράζει, είναι μια χαρά. ”

Για την εμφάνιση του Luis Diaz:

“ Όταν ο Lucho είναι σε φόρμα, νομίζω ότι κανείς δεν έχει καμία αμφιβολία για την ποιότητά του. Ήταν ένα εξαιρετικό γκολ που πέτυχε, ένα απολύτως εξαιρετικό γκολ. Κορυφαίας κατηγορίας, σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά το δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ δύσκολο και για αυτόν. Όντας μέρος αυτής της νέας μεσαίας γραμμής, ήταν πολύ δύσκολο για αυτόν και αυτό μπορούσατε να το δείτε. Εκτός αυτού, όσο ήταν φρέσκος και όλα ήταν προφανώς σούπερ, σούπερ. Μια τεράστια απειλή για όλους. Είναι σε καλή στιγμή, δεν υπάρχει αμφιβολία γι’ αυτό. ”

Για εκείνη του Szoboszlai:

“ Ένα ντεμπούτο εντός έδρας, ναι – το εκτός έδρας δεν ήταν πολύ κακό, για να είμαι ειλικρινής. Αλλά ναι. Έπρεπε να τον κρατήσουμε λίγο πίσω, ήταν προφανώς ο μόνος που ένιωθε ότι είχε δύναμη για περισσότερα [μετά την αποβολή του Mac Allister] και επειδή ήταν μέρος του διπλού εξαριού και έτρεχε παντού, έπρεπε να τον κρατήσω λίγο πίσω. Αλλά το γενικό επίπεδο απόδοσης που δείχνει αφού είναι εδώ είναι πραγματικά πολύ καλό για να είμαι ειλικρινής και [συμμετείχε] στο τρίτο γκολ, προφανώς εξαιρετικά σημαντικό. Τέτοιες στιγμές και τελειώματα πιθανότατα θα δούμε πιο συχνά στο μέλλον, αλλά ένα πολύ καλό τελείωμα και ο τερματοφύλακας δεν μπορούσε να το καθαρίσει και τότε ο Diogo μπορεί να σκοράρει. Ναι, ήταν καλό. ” Σημείωσε ο Klopp.

Για την κατάσταση του Trent Alexander-Arnold:

“ Μου είπε τώρα ότι δέχτηκε μια κλωτσιά και ήταν αρκετά επώδυνο, αλλά όσο ένιωθε ότι δεν είχε πρήξιμο ή οτιδήποτε άλλο, ήταν μια κλωτσιά και γι’ αυτό τον βγάλαμε τότε. Ελπίζω όμως να είναι καλά. ”

Όσο για την αποβολή του Mac Allister:

“ Ναι, το ξαναείδα. Νομίζω ότι όσες φορές με ρώτησαν γι’ αυτό [από τα μέσα ενημέρωσης] δείχνει ήδη ότι αξίζει να το ξανασυζητήσουμε, κάτι που μάλλον θα κάνουμε. Το είδα τώρα, στο παιχνίδι δεν μπορούσα… Ρώτησα τον Macca και μου είπε, «Τον άγγιξα αλλά όχι πραγματικά». Αυτό ήταν το μόνο που μου είπε. Νομίζω ότι είναι μια απόφαση που όλοι συμφωνούμε αν δώσει κίτρινη κάρτα το VAR δεν θα την ανέτρεπε. Έδωσε κόκκινη κάρτα και το VAR δεν την ανατρέπει γιατί η επαφή σημαίνει ότι δεν υπάρχει ξεκάθαρο και προφανές [λάθος]. Λάθος, αλλά νομίζω ότι η τιμωρία [των] 40 λεπτών με 10 παίκτες με αυτόν τον καιρό σήμερα είναι ήδη αρκετή τιμωρία, αλλά ας δούμε. Δεν γνωρίζω. Πρέπει να μιλήσουμε με τους αρμόδιους. ”

Για το ντεμπούτο του Endo:

“ Ήρθε σε φρικτές συνθήκες. Το πρώτο παιχνίδι, που έπαιξε, και νομίζω ότι είδαμε ότι ο Harvey  είναι σε πολύ καλή στιγμή, αλλά ο Harveyμπήκε επίσης σε αυτό το παιχνίδι και έτρεχε δεξιά και αριστερά και μετά ο καρδιακός του ρυθμός ήταν πιθανώς 240 και αυτό ήταν λίγο πολύ το το ίδιο και για τον Endo. Είχε μόνο δύο μέρες στη διάθεση του [ενώ] τα πήγαινε απολύτως καλά, μπήκε στο γήπεδο [και] δεν είχε ιδέα τι να κάνει. Μίλησα σήμερα το πρωί μαζί του για το πώς θα ήταν η θέση του με 11 παίκτες, αλλά το 4-4-1 δεν το περιλάμβανε η συζήτησή μας. Αυτό είναι τώρα. Δεν νομίζω ότι κοιμήθηκε πολύ τις δύο τελευταίες νύχτες, οπότε μπήκε τώρα και έδωσε τα πάντα στο γήπεδο που είχε και αυτό ήταν. ”

Ο Dominik Szoboszlai ξεχώρισε με την απόδοση του.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com