Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πρώτο τρίποντο με ανατροπή και 10 παίκτες

Πρώτο τρίποντο με ανατροπή και 10 παίκτες

Μπορεί όλα να έδειχναν πως πηγαίνουν στραβά με το καλημέρα και τα αμυντικά λάθη που έφεραν το 0-1, ωστόσο η Liverpool κατάφερε να κερδίσει 3-1 με ανατροπή την Bournemouth, παρότι έμεινε με 10 παίκτες στο δεύτερο μέρος, λόγω αποβολής του Mac Allister.

Σκόρερ για τους Reds οι Diaz, Salah και Jota.

Η ομάδα του Klopp έπαιξε καλύτερα από τον αντίπαλο της, μετά το 25’, ενώ δεν επηρεάστηκε από την άδικη αποβολή του Mac Allister.

Εξαιρετική εμφάνιση από τον Szoboszlai που κέρδισε το πέναλτι και είχε το σουτ πριν το 3-1, ενώ ξεχώρισε και ο Luis Diaz.

Α’ Ημίχρονο: Με συνταγή Stamford Bridge και τον Wataru Endo στην αποστολή ξεκίνησαν εναντίον της Bournemouth οι Reds.

Με εφιαλτικό τρόπο άρχισε ο αγώνας για τους Reds, αφού βρέθηκαν πίσω στο σκορ μόλις στο πρώτο λεπτό, με το γκολ να ακυρώνεται ως οφσάιντ, αλλά ένα δίλεπτο αργότερα δέχθηκαν και άλλο τέρμα, μετά από τραγικά λάθη της άμυνας, τα οποία εκμεταλλεύτηκε ο Semenyo να έκανε το 0-1.

Παραλίγο ωστόσο να απαντήσουν στο 6’ με την κεφαλιά του van Dijk που σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ στο 12’ απείλησε ο Trent με καλό σουτ, καθώς και ο Gakpo στο 18’.

Η Liverpool βρήκε τελικά την απάντηση που έψαχνε πριν τη μισή ώρα αγώνα και συγκεκριμένα στο 27’. Ο Jota γύρισε προς τον Diaz και ο Κολομβιανός σήκωσε τη μπάλα και με γυριστό σημείωσε το 1-1!

Στο 36’ έγινε η ολική ανατροπή από τους Reds. Ο Szoboszlai κέρδισε πέναλτι με ωραία αλλαγή κατεύθυνσης, με τον Mo Salah να αναλαμβάνει την εκτέλεση, τον Neto να αποκρούει αρχικά, αλλά τον Αιγύπτιο να σκοράρει με το rebound για το 2-1.

Πριν τη λήξη του ημιχρόνου, ο Trent με αριστερό πλασέ πλησίασε στο 3-1, αλλά ο Neto απέκρουσε, ενώ η Bournemouth είχε ευκαιρία με τον Semenyo, αλλά ο Alisson μπλόκαρε στο τελευταίο λεπτό του έξτρα χρόνου.

Β’ Ημίχρονο: Στην επανάληψη οι παίκτες του Klopp ξεκίνησαν σαφώς καλύτερα από το πρώτο μέρος και με διάθεση να ψάξουν το τρίτο γκολ, χάνοντας δύο ευκαιρίες στο πρώτο δεκάλεπτο με τους Jota και Salah, ωστόσο πριν τη συμπλήρωση μιας ώρας έμειναν με δέκα παίκτες.

Ο Bramall απέβαλλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Mac Allister στο 58’ για ένα καθυστερημένο τάκλιν πάνω στον Christie.

Οι Reds ωστόσο δεν πτοήθηκαν και στο 64’ έκαναν το 3-1 με τον Diogo Jota, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το rebound, μετά από την απόκρουση του Neto στο εκτός περιοχής σουτ του Szoboszlai και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Μετά το 3-1, πέρασε στον αγώνα ο Endo αντί του Gakpo για να κλείσει τα κενά στο κέντρο, ενώ στο 75’ οι Trent (είχε ενοχλήσεις) και Jota παραχώρησαν τις θέσεις τους, στους Joe Gomez και Harvey Elliott.

Η Bournemouth δεν έδειχνε να είχε κάποια απάντηση μετά το 3-1, παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα, με τη Liverpool να έχει ευκαιρία στο 82’ για το 4-1 με τον Salah, αλλά μην την εκμεταλλεύεται και τους φιλοξενούμενους να χάνουν καλή ευκαιρία στο 84’ με τον Kluivert, τον οποίον νίκησε ο Alisson.

Στο 86’ έκλεισαν οι Κόκκινες αλλαγές, με τους Diaz (είχε δεχθεί ένα χτύπημα) και Salah να παραχωρούν τις θέσεις τους, στους Τσιμίκα και Nunez.

Οι τελευταίες στιγμές του αγώνα άνηκαν στους φιλοξενούμενους στο 92’ και στο 94’ με σουτ του Traore που απέκρουσε ο Alisson.

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold (Gomez 75′), Konate, Van Dijk, Robertson; Mac Allister, Szoboszlai, Gakpo (Endo 63′); Salah (Τσιμίκας 86′), Diaz (Nunez 86′), Jota (Elliott 76′)

Επόμενος αγώνας για τους Reds την επόμενη Κυριακή κόντρα στη Newcastle.

Νίκη με ανατροπή για τη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com