Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κάνει έφεση για την κόκκινη του Mac Allister η Liverpool

Κάνει έφεση για την κόκκινη του Mac Allister η Liverpool

Η Liverpool ολοκλήρωσε το σημερινό παιχνίδι με την Bournemouth με 10 ποδοσφαιριστές, λόγω αποβολής του Alexis Mac Allister στο δεύτερο μέρος, ωστόσο αναμένεται να ασκήσει έφεση, ώστε να μην λείψει ο Αργεντινός από τα τρία επόμενα παιχνίδια.

Ο Jürgen Klopp αναφέρθηκε στην αποβολή του μέσου και άφησε να εννοηθεί, πως οι Reds θα ασκήσουν έφεση για να μειώσουν την ποινή του.

Ο Γερμανός τεχνικός συγκεκριμένα ανέφερε:

“ Δεν νομίζω πως είναι κόκκινη. ”

“ Ναι, το ξαναείδα. Νομίζω ότι όσες φορές με ρώτησαν γι’ αυτό [από τα μέσα ενημέρωσης] δείχνει ήδη ότι αξίζει να το ξανασυζητήσουμε, κάτι που μάλλον θα κάνουμε. Το είδα τώρα, στο παιχνίδι δεν μπορούσα… Ρώτησα τον Macca και μου είπε, «Τον άγγιξα αλλά όχι πραγματικά». Αυτό ήταν το μόνο που μου είπε. ”

“ Μετά το παιχνίδι, το είδα ξανά τώρα και νομίζω ότι αν έχετε μια λίστα με πόντους με αυτά που χρειάζεστε για να δώσετε μια κόκκινη κάρτα, νομίζω ότι – εκτός από την επαφή – τίποτα άλλο, κανένα άλλο πλαίσιο δεν την δικαιολογεί εκείνη τη στιγμή. Νομίζω ότι είναι μια απόφαση που όλοι συμφωνούμε αν δώσει κίτρινη κάρτα το VAR δεν θα την ανέτρεπε. ”

“ Έδωσε κόκκινη κάρτα και το VAR δεν την ανατρέπει γιατί η επαφή σημαίνει ότι δεν υπάρχει ξεκάθαρο και προφανές [λάθος]. Λάθος, αλλά νομίζω ότι η τιμωρία [των] 40 λεπτών με 10 παίκτες με αυτόν τον καιρό σήμερα είναι ήδη αρκετή τιμωρία, αλλά ας δούμε. Δεν γνωρίζω. Πρέπει να μιλήσουμε με τους αρμόδιους. ” Είπε ο Klopp.

Σε περίπτωση που η έφεση της ομάδας δεν γίνει δεκτή, ο Mac Allister θα λείψει από τα παιχνίδια με Newcastle, Aston Villa και Wolves.

Άδικη κόκκινη για τον Mac Allister.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com