Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Παραμένει φαβορί η Chelsea για Lavia – προσπαθούν οι Reds

Παραμένει φαβορί η Chelsea για Lavia – προσπαθούν οι Reds

Την ύστατη προσπάθεια για την απόκτηση του Romeo Lavia από την Southampton κάνει η Liverpool, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από το Νησί, με τις πιθανότητες να μην είναι όμως με το μέρος της.

Οι Reds είχαν στην κορυφή της λίστας τους, τον Lavia, έχοντας όμως δει τις τρεις πρώτες προτάσεις τους να απορρίπτονται από την Southampton.

Σύμφωνα με ορισμένες πηγές, όπως το Sky Sports, που όμως δεν επιβεβαιώνονται από το Merseyside, οι Reds έχουν φτάσει σε συμφωνία με την Southampton για την απόκτηση του 19χρονου χαφ, έναντι £60 εκατομμυρίων.

Η Chelsea είχε επίσης συμφωνήσει με τους Saints πριν λίγες μέρες, προσφέροντας όμως £55 εκατομμύρια και αν οι τελευταίες πληροφορίες αποδειχθούν αληθινές, τότε οι Reds προσφέρουν £5 εκατομμύρια περισσότερα από τους Μπλε, για να φέρουν το ποδοσφαιριστή στο Anfield.

Η προσπάθεια τους όμως ενδέχεται να μην αποδεχθεί αρκετή, αφού τα τελευταία 24ωρα, ο Βέλγος πλησίασε όσο ποτέ άλλοτε στην Chelsea, όντας έτοιμος να υπογράψει σε εκείνη, παρότι το προηγούμενο διάστημα είχε στο μυαλό του, μόνο τη Liverpool.

Οι Μπλε φέρεται να προσφέρουν στον παίκτη ένα μεγαλύτερο χρονικά συμβόλαιο, καλύτερες χρηματικές απολαβές και μεγαλύτερη προμήθεια για τον εκπρόσωπο του και η Liverpool θα πρέπει να κάνει τη δική της μεγάλη προσπάθεια, για να τον κάνει κάτοικο Anfield.

Η Chelsea θέλει να ολοκληρώσει με την απόκτηση του Romeo Lavia την δεύτερη «μεταγραφική νίκη» επί των Reds, μετά από εκείνη της υπόθεσης του Moises Caicedo που συνεχίζει την καριέρα του στο Stamford Bridge.

Από την πλευρά των Reds δεν προκύπτει κάτι το περισσότερο αναφορικά με την συγκεκριμένη υπόθεση, παρά μόνο το ότι, θεωρούν πως ο Lavia θα συνεχίσει την καριέρα του στο Λονδίνο, σύμφωνα με την ECHO και τον Ian Doyle.

Ο Romeo Lavia οδεύει προς Λονδίνο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com