Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επέλεξε Chelsea ο Lavia!

Επέλεξε Chelsea ο Lavia!

Ακόμη ένας μεταγραφικός στόχος για τη Liverpool χάθηκε οριστικά, αφού όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες από το Νησί, ο Romeo Lavia επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην Chelsea και όχι στους Reds.

Μπορεί οι Reds να ήταν εκείνοι που προσέγγισαν πρώτοι τη Southampton και τον παίκτη, ωστόσο δεν προσέφεραν ποτέ το ποσό που εκείνη ζητούσε, με αποτέλεσμα να κάνει την κίνηση η Chelsea, η οποία συμφώνησε πρώτα με τους Saints και στη συνέχεια έπεισε τον παίκτη να φορέσει την Μπλε φανέλα.

Ο Lavia περίμενε όλο αυτό το διάστημα να τα βρει η Liverpool με τη Southampton, για να συνεχίσει την καριέρα του στο Anfield, ωστόσο αυτό δεν συνέβη ποτέ και αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση της Chelsea, που ήταν και καλύτερη οικονομικά.

Η μεταγραφή του Βέλγου στην Chelsea θα ξεπεράσει τα £50 εκατομμύρια, μαζί με τα μπόνους.

Η Liverpool ήθελε τον 19χρονο, όμως θεώρησε πως η αξία του δεν είναι στα £50 εκατομμύρια, τα οποία ήθελε η Southampton, διότι δεν έχει την απαραίτητη εμπειρία, όντας μόλις ένα χρόνο μεγαλύτερος από τον Stefan Bajcetic, ο οποίος αναμένεται να πάρει την ευκαιρίες και τη φετινή σεζόν, μόλις είναι απόλυτα έτοιμος.

Αξίζει πάντως να προσθέσουμε ότι η Liverpool πως δεν προσέφερε ποτέ τα £60 εκατομμύρια στη Southampton, οπότε δεν υπήρξε και κάποια συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων.

Οι Reds, πλέον θα στρέψουν την προσοχή τους σε άλλες περιπτώσεις για την θέση του αμυντικού χαφ.

Ο Romeo Lavia θα συνεχίσει την καριέρα του στο Λονδίνο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com